Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή
Στα τέλη του 2013 ο όμιλος εταιρειών Κ. Μαλαμίδης υλοποιεί μία νέα επιχειρηματική κίνηση, το άνοιγμα μίας από τις μεγαλύτερες κάβες της Θεσσαλονίκης, της Κάβας Ποτών Μαλαμίδης , που εκτείνεται σε δυο ορόφους συνολικού εμβαδού 1.200 τ.μ. στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ζakoma, στο 13ο χλμ Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου. Και αμέσως μετά, στις αρχές του επόμενου έτους, η αυξημένη ζήτηση των πελατών οδηγεί στο άνοιγμα ενός δεύτερου καταστήματος πιο κοντά στο κέντρο της πόλης, στην Κωνσταντίνου Καραμανλή 114, ενώ η επέκταση στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ήδη στους μελλοντικούς σχεδιασμούς της εταιρείας.
Οι Κάβες Ποτών Μαλαμίδης προσφέρουν ανεξάντλητα μονοπάτια που θα σας ταξιδέψουν στη μαγεία του κρασιού μέσα από ελληνικές και διεθνείς εκλεκτές ετικέτες, γευστικές επιλογές για κάθε γούστο από τον λατρεμένο αφρώδη κόσμο της μπύρας, μία πλούσια γκάμα από μεθυστικές προτάσεις κάθε είδους αλκοολούχων ποτών και πολλές εναλλακτικές επιλογές δροσερών αναψυκτικών και αρωματικών χυμών. Παράλληλα, διαθέτουν ξηρούς καρπούς, νόστιμα συνοδευτικά, καθώς και πλήθος προϊόντων μιας χρήσης για party και συνεστιάσεις, Επίσης, εδώ θα βρείτε επιλεγμένα συσκευασμένα τρόφιμα της εταιρείας Zakoma, όπως όσπρια και ρύζια. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας προτείνουν την καλύτερη επιλογή οίνου που ταιριάζει με το πιάτο που θέλετε να συνοδεύσετε ή την ξεχωριστή βραδιά που ετοιμάζετε και να σας συμβουλεύσουν για το ποτό που ταιριάζει στην περίστασή σας. Πάνω από όλα, όμως, επιλέγοντας μία Κάβα Ποτών Mako είστε σίγουροι ότι προμηθεύεστε προϊόντα διασφαλισμένης ποιότητας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
Όσο για τους επαγγελματίες, είναι σίγουρο ότι στις Κάβες Ποτών Μαλαμιδης θα ανακαλύψετε τον ιδανικό σας συνεργάτη, καθώς θα απολαύσετε προνομιακά πακέτα προσφορών και ειδικών τιμών σε παραγγελίες χονδρικής και άμεση παράδοση στο χώρο σας χάρη στο άριστα οργανωμένο δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών του ομίλου. Επιπλέον, προσφέροντας παράλληλα μία πολύ μεγάλη γκάμα ειδών εξοπλισμού για καταστήματα εστίασης και αναψυχής αλλά και ειδών καθαριότητας σε ασυναγώνιστες τιμές, οι Κάβες Ποτών Μαλαμιδης συνιστούν μία ολοκληρωμένη πρόταση αγορών και μία πραγματικά έξυπνη επιλογή.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

  • Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή 112,Θεσσαλονίκη Τ.Κ.: 542 48
  • Μαιάνδρου 85 – Ευόσμος, Θεσσαλονίκη Τ.Κ.:562 24

button icon

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τετάρτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Παρασκευή

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Λιανική

Εισαγωγές

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop