Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Από τη δεκαετία του ’90 η οικογένειά του δραστηριοποιείται στον τομέα του εμπορίου κρέατος με αποτέλεσμα και ο ίδιος να έχει μυηθεί στην τέχνη της παραγωγής κρεατοσκευασμάτων, βιώνοντας καθημερινά όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, από την παραλαβή της πρώτης ύλης, μέχρι την παράδοση του τελικού προϊόντος στις επιχειρήσεις εστίασης.
Έτσι η επαγγελματική του ενασχόληση με τον τομέα του κρέατος ήταν μονόδρομος. Το 2011 έχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία και άρτια και τεχνογνωσία, εισάγεται δυναμικά στο χώρο, ιδρύοντας την εταιρεία ΜΑΚΡΗΣ Δ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της επεξεργασίας, τυποποίησης και εμπορίας κρέατος και μέσα στα χρόνια λειτουργίας της έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, προμηθεύοντάς τους με εγγυημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Η καταξίωση και η επιτυχία της εταιρείας ΜΑΚΡΗΣ δεν ήρθε τυχαία. Αποτελούμενη από νέους ανθρώπους με όραμα, μεράκι, “φρέσκες” ιδέες, γνώση και αγάπη για το επάγγελμα, έφερε έναν ανανεωμένο αέρα στον χώρο, προτείνοντας νέα καινοτόμα προϊόντα σεβόμενη πάντα τις διαφορετικές και ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

Ο.Κ. Α.Α. ΑΓ. Ιωάννης Ρέντης Κ3-04Β Νο / Κ3-05Β Νο 40

GPS

37.964306230141, 23.681255578995

Τηλέφωνο

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εισαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop