Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η πρώτη μονάδα στρουθοκαμήλων που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα το 1995 ήταν η Μακεδονική Φάρμα Στρουθοκαμήλων υπό την διεύθυνση της κας Αναστασίας Ιωάννη Αχλατλή & ΣΙΑ Ο.Ε.
Έχοντας αποκτήσει την τεχνογνωσία 2 χρόνων σε φάρμα του εξωτερικού, ξεκινήσαμε την καινοτόμο προσπάθεια έξω από το χωριό Πεντάπολη και σε απόσταση 15 χιλιομέτρων από την πόλη των Σερρών, όπου βρίσκονται σήμερα και οι εγκαταστάσεις μας. Η έκταση των 40 στρεμμ. είναι κατάλληλα διαμορφωμένη και εξοπλισμένη με σύγχρονο εκκολαπτικό εξοπλισμό. Το συγκεκριμένο είδος στρουθοκαμήλων που εκτρέφουμε στη φάρμα μας έχει μεγάλες αντοχές στις αντίξοες καιρικές συνθήκες (αντέχει σε θερμοκρασίες από -15 C έως και +45C.
Η επιχείρηση είναι οικογενειακής μορφής και απασχολούνται σε αυτή 3-4 άτομα. Στη μονάδα υπάρχει το τμήμα αναπαραγωγής (αυγά, νεοσσοί, παραγωγικά πουλιά), καθώς και το τμήμα παραγωγής, επεξεργασίας και συσκευασίας νωπού κρέατος και κρεατοσκευασμάτων. Το τμήμα αναπαραγωγής χωρίζεται σε διάφορα μέρη και ανάλογα με τις φάσεις ζωής κάθε στρουθοκαμήλου.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop