Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε το 1980 στην Θεσσαλονίκη με σκοπό την παραγωγή χειροποίητων παραδοσιακών εδεσμάτων. Είναι η πιο παλιά εταιρία στον κλάδο της και είναι γνωστή για την εξαίρετη ποιότητα και την πλούσια γεύση των προϊόντων της, τις προσιτές τιμές της και την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της (Ontime).

H Μακεδονία ΟΕ από τα πρώτα της βήματα το 1980, εστίασε την προσοχή της στην καλή ποιότητα και υγιεινή των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί. Πίστεψε ότι με  την διαλογή των καλύτερων υλικών θα πετύχαινε την μοναδική και ιδιαίτερη της γεύση.  Η εταιρία δίνει πάντα μεγάλη σημασία στην ικανοποίηση του πελάτη και γι’αυτό σήμερα όλοι γνωρίζουν για τις γεύσεις της Μακεδονίας,και ως αποτέλεσμα η εταιρία έχει αποκτήσει ένα πιστό καταναλωτικό κοινό στα SuperMarketsκαι στα Cash&Carry. Η εταιρία έχει στόχο να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τις νέες τάσεις και εξελίξεις της εποχής, δημιουργώντας νέα προϊόντα (όπως την ελληνική τυροσαλάτα) και νέες συσκευασίες (όπως την τριπλέτα).

Το δίκτυο διανομής  επικεντρώνεται  κυρίως στην Βορεία Ελλάδα  αλλά και  σε επιλεγμένα σημεία πώλησης πανελληνίως.

Επίσης από την δεκαετία του 90’ η εταιρία παρουσιάζει εξαγωγικές δραστηριότητες κυρίως στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Γερμάνια, Αυστρία, Ιταλία, Γαλλία και  Ελβετία.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

7:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Τρίτη

7:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Τετάρτη

7:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Πέμπτη

7:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Παρασκευή

7:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop