Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία Λ. Αντωνίου Homemade Pastries, γνωστή ως Lydia’s είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε από την Λυδία Αντωνίου το 1985.
Ώς παραγωγός εταιρεία με πολλές εγχώριες και διεθνείς συνεργασίες, έχει δημιουργήσει περισσότερα απο 3.000 διαφορετικά είδη προϊόντων και παραλλαγών για τους πελάτες της στο πέρασμα των χρόνων. Βρισκόμενη συνήθως πίσω απο τα φώτα της βιομηχανικής δημοσιότητας, και αφήνοντας τα προϊόντα της να “μιλήσουν” για την ίδια, η Lydia’s εργάζεται επι 35 χρόνια με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της.
Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στη Ραφήνα όπου απασχολεί 40 εργαζόμενους. Στο ιδιόκτητο κτίριο συνολικής έκτασης 2000τ.μ. στεγάζεται η παραγωγή της ενώ στο περιβάλλον κτήμα των 5 στρεμμάτων καλλιεργούνται οπωροφόρα δέντρα, οι καρποί των οποίων χρησιμοποιούνται καθημερινά στην παραγωγή της.
Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με το ISO FSSC22000 και οι εγκαταστάσεις της πιστοποιούνται ετησίως απο ανεξάρτητες ελεγκτικές αρχές των διεθνών πελατών της.
Ακόμα και αν δεν μας γνωρίζατε μέχρι σήμερα, με εκατοντάδες χιλιάδες προϊόντα να παράγονται εβδομαδιαίως, είναι πολύ πιθανό να έχετε δοκιμάσει ήδη τα προϊόντα μας σε κάποιον από τους εκλεκτούς πελάτες μας ανά την Ελλάδα.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τετάρτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Παρασκευή

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Ιδιωτική Ετικέτα

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop