Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Ζαγκλιβέρι, ένας τόπος με βαθιά παράδοση και ιστορία στην παραγωγή της υψηλής ποιότητας κρέατος και παρασκευασμάτων αυτού, που επί γενιές ολόκληρες τροφοδοτεί τόσο τους δικούς του κατοίκους όσο και της ευρύτερης περιοχής ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.
Οικογένεια Λούρδα, μια οικογένεια με παράδοση στην κτηνοτροφία και εμπορία του κρέατος που κρατάει από τις αρχές του περασμένου αιώνα.
Lourdas meat, ο συγκερασμός των δύο αυτών οικογενειακών παραδόσεων και η έκφραση τους με σύγχρονα μέσα που ανταποκρίνονται πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών, το προσωπικό με άριστη τεχνογνωσία και υψηλή κατάρτιση στο κρέας αλλά και στη μαγειρική του αξιοποίηση, σας εγγυάται την καλύτερη εξυπηρέτηση πάντα με φιλικότητα και συνέπεια.
Σας υποδεχόμαστε στον πλήρως ανακαινισμένο και άρτια εξοπλισμένο χώρο μας, που βρίσκεται στην είσοδο της πλατείας του Ζαγκλιβερίου από το 1986.
Εδώ θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία από ελληνικά κρέατα και παρασκευάσματα παραγωγής μας (λουκάνικα, τηγανιές, σουβλάκια, μπιφτέκια, σουτζουκάκια, σνίτσελ, κεμπάμπ κ.α.) όπως επίσης και τα διάσημα πλέον Ζαγκλιβερινά μοσχαράκια από τη Φάρμα Λούρδα.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Χονδρική

Λιανική

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop