Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

H ιστορία πηγαίνει πολύ πίσω στο 1959 στα Χανιά όταν τα αδέρφια Λουγιάκη, ο Γιάννης, Ο Πέτρος και ο Βαγγέλης σε πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησαν να δουλεύουν στο χώρο επεξεργασίας κρεάτων.
Το 1970 οι αδελφοί Λουγιάκη ίδρυσαν την εταιρία Λουγιάκης Α.Ε. αποτελούμενη από την βιομηχανική μονάδα στα Χανιά Κρήτης, καθώς και σημεία διανομής σε Κρήτη και Ελλάδα, η οποία παρασκεύαζε και πουλούσε αλλαντικά και τυροκομικά. Από το 1970 παρασκευάζονται αλλαντικά και προϊόντα διατροφής με βάση την υψηλή διατροφική αξία τα οποία αγαπήθηκαν.
Στο τιµόνι πλέον της εταιρείας βρίσκεται η δεύτερη γενιά της οικογένειας, µε γενικό διευθυντή τον Πέτρο Λουγιάκη, ο οποίος παρέλαβε και εξελίσσει συνεχώς την επιχείρηση µε γνώμονα το σεβασμό στην ποιότητα.
Τα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης αλλαντικά, η μεγάλη και εκλεκτή γκάμα κωδικών και η αυθεντικότητα κατατάσσουν την εταιρεία στην κορυφή του κλάδου γεγονός που επιβεβαιώνει άλλωστε η αναπτυσσόµενη πορεία της και η εµπιστοσύνη των συνεργατών της.
Η εταιρία επεκτάθηκε στην συνέχεια και στην εμπορία γενικών τροφίμων εξυπηρετώντας καθημερινά με ιδιόκτητο δίκτυο φορτηγών σε σημεία HO.RE.CA. και Retail.
Σκοπός της εταιρίας είναι η άριστη συνεργασία με τους πελάτες διατηρώντας καθημερινή εξυπηρέτηση και επικοινωνία μαζί τους.
Παρέχουμε την δυνατότητα επιλογής προϊόντων μέσα από μεγάλη ποικιλία κωδικών και παραγωγών από όλη την Ελλάδα επιλεγμένα με βάση την υψηλή ποιότητα και διατροφική αξία.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

  • Μάνου Κατράκη 66, 71305 Ηράκλειο, 2810319011, lougiak2@otenet.gr

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 16:00

Τρίτη

08:00 - 16:00

Τετάρτη

08:00 - 16:00

Πέμπτη

08:00 - 16:00

Παρασκευή

08:00 - 16:00

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop