Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Στα Αστερούσια όρη, τη νοτιότερη οροσειρά της Κρήτης, η εταιρεία Λεβεντάκης Α.Ε.Β.Ε. έχει από χρόνια δημιουργήσει μία από τις πιο σύγχρονες πτηνοτροφικές μονάδες, πρότυπη και πρωτοποριακή στην Ελλάδα. Εκεί, μέσα σε φυσικό και παρθένο περιβάλλον και σε ιδανικές συνθήκες, με απολύτως φυσικές τροφές και κάτω από διαρκή προσοχή και φροντίδα, εκτρέφονται οι γαλοπούλες, πετεινοί και κοτόπουλα Κρήτης.
Σήμερα η εταιρεία Λεβεντάκης Α.Ε.Β.Ε. είναι μια πλήρως καθετοποιημένη επιχείρηση που αποτελείται από παραγωγικές μονάδες εκτροφής, οι οποίες καταλαμβάνουν κτηριακές εγκαταστάσεις 10.000 τμ σε συνολική έκταση 200 στρεμμάτων. Παράλληλα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει αποθήκες και εργοστάσιο ζωοτροφών καθώς και όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις επιστημονικών και ποιοτικών ελέγχων.
Το 2004, η εταιρεία λειτούργησε το πρώτο υπερσύγχρονο πτηνοσφαγείο στην Κρήτη, με σύστημα αερόψυξης που αποτελεί την τελευταία λέξη της παγκόσμιας τεχνολογίας στον τομέα των τροφίμων ζωικής προέλευσης, παραγωγικής δυνατότητας 4.000 κοτόπουλων ανά ώρα. Η εταιρεία αποδεικνύοντας έμπρακτα τις οικολογικές της ευαισθησίες δημιούργησε βιολογικό καθαρισμό καθώς και πρότυπη μονάδα αδρανοποίησης ζωικών υποπροϊόντων, την μόνη που λειτουργεί στην Κρήτη.
Επίσης, η εταιρεία Λεβεντάκης Α.Ε.Β.Ε. διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών στη βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου, όπου έχει δημιουργήσει πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια επεξεργασίας και τυποποίησης τόσο για «λευκά», τόσο και για «κόκκινα κρέατα», μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, καθώς και πλήρες συγκρότημα εγκαταστάσεων ψύξης και κατάψυξης που της επιτρέπουν να δραστηριοποιείται επιτυχώς και στον τομέα της εμπορίας κρεάτων και άλλων ειδών τροφίμων.
Κύριο μέλημα της εταιρείας Λεβεντάκης Α.Ε.Β.Ε. είναι η εξασφάλιση υψηλής ποιότητας προϊόντων που παράγει και επεξεργάζεται. Όλα τα στάδια παραγωγής υπόκεινται σε αυστηρούς υγειονομικούς και ποιοτικούς ελέγχους, που διενεργούνται από εξειδικευμένους κτηνίατρους, ζωοτέχνες και τεχνολόγους τροφίμων, με όλους τους κανόνες και τις προδιαγραφές υγιεινής. Η εταιρεία Λεβεντάκης Α.Ε.Β.Ε. τηρεί σύστημα διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων ISO22000:2005, ενώ οι εγκαταστάσεις της είναι εγκεκριμένες από την Ευρωπαϊκή ένωση με τέσσερις κωδικούς που αφορούν τη σφαγή, την επεξεργασία λευκών κρεάτων, κόκκινων κρεάτων και την αποθήκευση των παραγόμενων ειδών.
Η διανομή των προϊόντων που παράγει και εμπορεύεται η εταιρεία, γίνεται καθημερινώς με ασφάλεια και με συνέπεια στους τέσσερις νομούς της Κρήτης αλλά και εκτός νησιού, στην πρωτεύουσα και σε άλλες περιοχές της χώρας, με ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων ψυγείων που ανανεώνεται διαρκώς.
Η Λεβεντάκης Α.Ε.Β.Ε. είναι σήμερα στον τομέα της η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας τροφίμων της Κρήτης. Παρακολουθεί αδιάκοπα τις τεχνολογικές εξελίξεις, θέτει διαρκώς νέους, υψηλότερους στόχους και ανταποκρίνεται απόλυτα στις σύγχρονες απαιτήσεις ποιότητας του καταναλωτικού κοινού.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop