Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η ιστορία της Lazaris Distillery & Artisan Sweets ξεκινάει το 2005 από τον Κωνσταντίνο Λάζαρη. Εμπνευσμένος από τον καρπό του κουμκουάτ, ο ίδιος και η ομάδα του συνεχίζουν με πάθος την γαστρονομική ιστορία του νησιού.
Τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα, φτιάχνονται σε μικρές ποσότητες και χαρακτηρίζονται από την κερκυραϊκή ιστορία και φινέτσα. Τόσο στην ποτοποιία μας, όσο και στα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, οι έμπειροι τεχνίτες μας βασιζόμενοι στις επτανησιακές συνταγές, πρωτοπορούν και πειραματίζονται ολοένα σε νέους, απολαυστικούς συνδυασμούς.
Τα προϊόντα Lazaris είναι φτιαγμένα από αγνές πρώτες ύλες χωρίς να περιέχουν χημικά συντηρητικά. Ενώ ειδικότερα, τα γλυκίσματά μας δεν περιέχουν λιπαρά και είναι απολαυστικά για όλες τις ώρες και κάθε ηλικία. Οι συσκευασίες τους ξεχωρίζουν για το σύγχρονο design τους και την μοντέρνα αισθητική τους.
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, το παρελθόν συναντά το μέλλον. Η αγροτική παραγωγή, οι πατροπαράδοτες συνταγές, η ιστορική και πολιτισμική κληρονομιά της Κέρκυρας συνδυάζονται με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής, την σύγχρονη αισθητική και τη σύγχρονη γαστρονομία.

button icon

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Εξαγωγές

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop