Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Από το 1997 η εταιρία ΛΑΔΑΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Ε. επεξεργάζεται, τυποποιεί και εμπορεύεται επιτραπέζιες ελιές βασιζόμενη σε ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας. Η επεξεργασία περιλαμβάνει ελιές όλων των ποικιλιών, πράσινες και μαύρες, σε όλους τους δυνατούς τύπους (ολόκληρες, εκπυρηνωμένες, τσακιστές, χαρακτές, ροδέλες, γεμιστές, μαριναρισμένες και πάστα ελιάς) με κύρια ποικιλία την πράσινη ελιά ποικιλίας Χαλκιδικής που αποτελεί και το 70% των παραγόμενων προϊόντων της.

Το βιομηχανικό συγκρότημα της LADAS FOODS είναι χτισμένο σε ιδιόκτητη έκταση συνολικού εμβαδού 100.000 τ.μ. Στο υπάρχον εργοστάσιο των 3.000 τ.μ. πραγματοποιήθηκε πρόσφατα επένδυση εκσυγχρονισμού. Ένα νέο εργοστάσιο 3.000 τ.μ. βρίσκεται υπό ολοκλήρωση και υπάρχουν επενδυτικά σχέδια για την επέκταση του συγκροτήματος με άλλα 3.000 τ.μ. παραγωγικών και αποθηκευτικών εγκαταστάσεων στην ίδια περιοχή.

Η δυναμικότητα του συγκροτήματος ξεπερνά τους 5.000 τόνους. Ο εξοπλισμός και τα μέσα παραγωγής, συσκευασίας και ελέγχου των προϊόντων ανανεώνονται και εκσυγχρονίζονται διαρκώς αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και η εταιρία εξοπλίζεται με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 π.μ. - 4:30 μ.μ.

Τρίτη

8:00 π.μ. - 4:30 μ.μ.

Τετάρτη

8:00 π.μ. - 4:30 μ.μ.

Πέμπτη

8:00 π.μ. - 4:30 μ.μ.

Παρασκευή

8:00 π.μ. - 4:30 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop