Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που παθιάζονται με τη γεύση. Αυτό που μας κάνει διαφορετικούς είναι η συλλογική μας εμπειρία και ενασχόληση με τα καλύτερα steakhouses, τις πιο σπουδαίες φάρμες και τα ιστορικά κρεοπωλεία. Ως ακούραστοι εξερευνητές των εκλεπτυσμένων γαστρονομικών απολαύσεων, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε αποκλειστικά με παραγωγούς που τους χαρακτηρίζει η κορυφαία ποιότητα στα προϊόντα τους και ζουν με τον ακόλουθο Χρυσό Κανόνα «Η γεύση του κρέατος εξαρτάται από το περιβάλλον και τη διατροφή του”.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι το «La Meat Maison», ο δικός σας προορισμός για ποιοτικά κρέατα.

Στο La Meat Maison θα βρείτε κρέατα και κοπές που μπορεί να μην βρείτε αλλού και θα αποκομίσετε πολύ περισσότερα από ό, τι περιμένατε. Μέσω του δικτύου των πεπειραμένων συνεργατών μας, καταφέραμε να έρθουμε σε επαφή με τους πιο αφοσιωμένους αγρότες και κτηνοτρόφους αλλά και απόλυτα εξειδικευμένους τεχνίτες στον τομέα των κοπών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Καταλάβαμε πως η καταγωγή, το terroir και η ανατροφή των ζώων παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα του κρέατος. Για αυτό τον λόγο η αναζήτησή μας δεν θα σταματήσει ποτέ. Θα συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύπτουμε αυθεντικά, υψηλής ποιότητας κρέατα.

Αναζητάμε συνεχώς ευκαιρίες για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και ο στόχος μας είναι να καταρρίψουμε την ιδέα ότι η ποιότητα μπορεί να βρεθεί μόνο σε ακριβά προϊόντα. Πάντα με γνώμονα την ηθική, η ομάδα του La Meat Maison παραμένει δημιουργική, προσανατολισμένη στην άριστη εξυπηρέτηση και απόλυτα αφοσιωμένη στο να προσφέρει τα καλύτερα ποιοτικά κρέατα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Χονδρική

Λιανική

Εισαγωγές

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop