Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία μας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΤΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΙΚΕ» δραστηριοποιείται στον χώρο του χονδρικού εμπορίου – τροφοδοσιών οπωροκηπευτικών εντός και εκτός Αττικής από το 2005.
Η αποθήκευση των προϊόντων γίνεται στην έδρα μας η οποία βρίσκεται στην κεντρική αγορά Αθηνών.
Η μεταφορά εντός Αττικής πραγματοποιείται με τα ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία μας, ενώ εκτός Αττικής σε συνεργασία με εγκεκριμένες μεταφορικές.
Οι παραπάνω διαδικασίες παραλαβής, αποθήκευσης και διακίνησης των προϊόντων πραγματοποιούνται σύμφωνα με πιστοποιημένα συστήματα ISO.
Έχοντας συνεπή παρουσία στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια καθώς και ειδίκευση στον τομέα της τροφοδοσίας ξενοδοχείων – εστιατορίων – καφέ και εν γένει χώρων μαζικής εστίασης. Είμαστε πλέον σε θέση να αντεπεξέλθουμε άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας με δεδομένη και σταθερή την ποιότητα των προϊόντων μας.
Στόχος μας, η συνεχής βελτίωση στην εξυπηρέτηση των πελατών τόσο όσον αφορά τις ποιοτικές προδιαγραφές των προϊόντων μας όσο και τα συστήματα διακίνησης και παράδοσης.
Τέλος, προσβλέποντας στη δημιουργία υγιών και σταθερών συνεργασιών, ειδική βαρύτητα δίνουμε στην προσωπική – άμεση επικοινωνία με τους πελάτες μας προκειμένου να καταφέρνουμε να ικανοποιούμε κάθε νέα ανάγκη που ενδεχομένως προκύπτει αλλά και να είμαστε αποτελεσματικοί στο κομμάτι της αποκατάστασης.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, Σ11 Άγιος Ιωάννης Ρέντης

GPS

37.96214729420532, 23.67995185952453

Τηλέφωνο

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop