Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Έχουν περάσει περισσότερα από πενήντα χρόνια από τότε που τα πρώτα αυγά Kyrmizas Farm βγήκαν στην ελληνική αγορά. Μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, μια δραστηριότητα βασισμένη σε ένα από τα βασικότερα είδη της ελληνικής διατροφής. Η αδιάκοπη παρουσία της εταιρίας στο χώρο , η εμπιστοσύνη των χιλιάδων πελατών μας και η προτίμηση των καταναλωτών στα προϊόντα μας είναι οι πιο αδιάψευστοι μάρτυρες μιας οικογενειακής παράδοσης που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, προσφέροντας ότι καλύτερο για τους καταναλωτές και τους πελάτες μας.
Οι δραστηριότητες της εταιρείας μας πλέον επεκτείνονται σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, προμηθεύοντας με αυγά χιλιάδες επιχειρήσεις που εμπιστεύονται την ποιότητα των προϊόντων της Kyrmizas Farm για τους πελάτες τους. Επιπλέον την γκάμα υπηρεσιών της εταιρείας συμπληρώνει πλέον και μία πλήρης σειρά προϊόντων λιανικής που διατίθενται προς πώληση σε όλη την Ελλάδα , φέρνοντας έτσι τη μοναδική ποιότητα και τη γεύση των αυγών της Kyrmizas Farm στο ελληνικό τραπέζι , στην ελληνική οικογένεια.
Η Kyrmizas Farm διαθέτει ένα πλήρως ανεπτυγμένο δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, προμηθεύοντας με φρέσκα αυγά πληθώρα επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης ,όπως εστιατόρια, μονάδες ταχυφαγείων, ξενοδοχεία και ζαχαροπλαστεία. Διαθέτοντας τον δικό της ιδιόκτητο στόλο, η εταιρεία είναι σε θέση να εξυπηρετεί άμεσα και με τον ιδανικότερο τρόπο τους πελάτες της σε πανελλήνια εμβέλεια.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop