Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι καλλιεργούμε τα κτήματά μας στη Β. Εύβοια, στην Καστανιώτισσα κοντά στην Ιστιαία, εφαρμόζοντας τους κανόνες της βιολογικής γεωργίας.
Στα Κτήματα Μοσχούτα τα προϊόντα που παράγουμε, σύκα, ελιές, κυδώνια, είναι άριστης ποιότητας, γεύσης και υγιεινά. Με μεγάλη προσοχή, λαμβάνοντας μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, μεταποιούμε τα προϊόντα μας στο εργαστήριό μας και τα διαθέτουμε στην αγορά σε συσκευασίες υψηλής αισθητικής σε προσιτές τιμές.
Όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα, βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές του τόπου μας και πιστοποιούνται από τη ΔΗΩ.
Τα σύκα ξηραίνονται φυσικά στο κτήμα. Κατόπιν, στο συσκευαστήριο, διαλέγονται κατά μέγεθος, πλένονται με χλιαρό νερό, συσκευάζονται σε ειδικές για τρόφιμα σακούλες vacuum και κλείνονται αεροστεγώς. Με ξηρά σύκα παρασκευάζουμε το παστέλι σύκου (σε αεροστεγή συσκευασία) σε έξι διαφορετικές γεύσεις ανάλογα με τα συστατικά του: σύκο σουσάμι-καρύδι, σύκο σουσάμι-καρύδι- κανέλα- γαρύφαλλο, σύκο σουσάμι-καρύδι- κακάο – βανίλια, σύκο καρύδα ινδική, σύκο σουσάμι–σταφίδα, σύκο σουσάμι-τσίπουρο.
Οι Συκομπουκίτσες είναι μικρά ξερά σύκα γεμισμένα με καρύδι, αμύγδαλο και αρωματισμένα με βανίλια και μαστίχα Χίου. Το Συκόμελο παρασκευάζεται από ξερά σύκα και νερό, πολύ θρεπτικό, πλούσιο σε σίδηρο, με ιδιαίτερη και λεπτή γεύση, ιδανικό για σαλάτες, ροφήματα, σάλτσες για πιάτα γκουρμέ!
Οι Ελιές, ποικιλίας Kαλαμών και Αμφίσσης, ξεπικρίζονται με φυσικό τρόπο και διατίθενται στην αγορά αεροστεγώς κλεισμένες σε σακούλες vacuum 250 γρ. σε άρμη ή χωρίς άρμη, χωρίς καθόλου αλάτι . Από τις ελιές παράγουμε την πάστα ελιάς σε απαλή και πικάντικη γεύση.
Στο συσκευαστήριό μας φτιάχνουμε γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες με πρώτη ύλη τα φρούτα από τα κτήματά μας. Γλυκό του κουταλιού Συκαλάκι – Κυδώνι,  Μαρμελάδα Κυδώνι – Σύκο, Σύκο με μαστίχα Χίου, Κυδωνόπαστο, Κυδωνόπαστο  με αμύγδαλο, Κυδωνόπαστο με ινδοκάρυδο, Κυδωνόπαστο με ιπποφαές.
Κατηγορίες προϊόντων που παράγουμε: Μέλι & Υποπροϊόντα, Ξηροί καρποί, Φρούτα, είδη Ζαχαροπλαστικής, καθώς και Σνακ υγείας & Ζαχαροπλαστικής.
Να σημειώσουμε τέλος πως μια κατηγορία προϊόντων μας εξάγονται στην Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Ολλανδία.

button icon

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Εξαγωγές

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop