Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Το κτήμα Αναστασίου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. H ιστορία των κρασιών  της οικογένειας Αναστασίου ξεκινά το 1954, τότε που ο πατέρας Γεώργιος Αναστασίου, δημιουργεί ιδιόκτητους αμπελώνες, στην σκιά του Απεσσάντιου Δία, για να φτιάξει το κρασί του. Η καλλιέργεια των πλαγίων Απέσσας αποτέλεσε ένα μεγάλο σχολείο για την επόμενη γενιά η οποία “μπολιάστηκε”, όπως κάθε κλήμα του αμπελώνα, με το μεράκι για την καλλιέργεια του σταφυλιού και την δημιουργία ποιοτικών κρασιών.
Στους αμπελώνες μας εκτός από το παραδοσιακό Αγιωργίτικο καλλιεργούμε επίσης Ροδίτη, Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot και Ασύρτικο. Η στρεμματική απόδοση των ποικιλιών αυτών δεν ξεπερνά τα 750 – 900 κιλά.
Η αναγνωρισημότητα αυτών των ποικιλιών και η δυναμική που εμφάνισαν τα συγκεκριμένα κρασιά προερχόμενα από την γη της Αρχαίας Νεμέας μας έδωσαν την δυνατότητα να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά.
Σήμερα, η δεύτερη γενιά οινοποιών έχοντας διδαχτεί σεβασμό τόσο για το φυσικό περιβάλλον όσο και για τις παραδόσεις της περιοχής, εναρμόνισε την πείρα και το μεράκι της οικογένειας με τις «state of the art»  τεχνικές για την δημιουργία και παραγωγή ποιοτικών κρασιών που διατηρούν την αυθεντικότητα στην γεύση.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop