Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Από το 1890 στους πρόποδες του όρους Πάικου η οικογένεια Χειμωνίδη παράγει προϊόντα της μάνας γης. Σήμερα η παράδοση συνεχίζεται από τον Γεώργιο Χειμωνίδη και την οικογένεια του δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, παράγοντας προϊόντα που διακρίνονται για την γευστική τους υπεροχή.
Το 2006 αποτέλεσε το έτος έναρξης για την καλλιέργεια ροδιού από τρεις εξαιρετικές ποικιλίες, τις γλυκές Acco και Herskovits και τη γλυκόξινη Wonderful. Με πάνω από 40.000 δέντρα, φροντίζουμε να παρέχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα από την παραγωγή των πρώτων υλών μέχρι τη μεταποίηση των προϊόντων μας, ακολουθώντας διεθνή πρότυπα ορθής γεωργικής πρακτικής (Global G.A.P) και καθιερώνοντας ένα ασφαλές σύστημα διαχείρισης τροφίμων (πιστοποίηση ISO).
Στην πρώτη γραμμή των προϊόντων μας βρίσκεται η σειρά «ρ»,  100% φρέσκοι φυσικοί χυμοί χωρίς προσθήκη συντηρητικών, ζάχαρης ή γλυκαντικών ουσιών και χρωστικών καθώς και αποφλοιωμένος καρπός ροδιού έτοιμος προς κατανάλωση. Ταυτόχρονα η παραγωγή μας εστιάζει και στην παρασκευή μαρμελάδων και dressing σε συνδυασμούς από ρόδι και σύκο. Στόχος της εταιρείας μας για το άμεσο μέλλον είναι η επέκταση των προϊόντων μας, μένοντας πιστοί στην ποιότητα.
Το Κτήμα Χειμωνίδη μετά τη μακρόχρονη παράδοσή του στις καλλιέργειες και με σεβασμό στο περιβάλλον, ξεκίνησε την μεταποιητική του πορεία δημιουργώντας μια καθετοποιημένη μονάδα.

  • Πολύπετρο, Κιλκίς

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τρίτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τετάρτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Πέμπτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Παρασκευή

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop