Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Το 1995 επέλεξα να ασχοληθώ με τη γη των προγόνων μου, εγώ ο Σωτήρης Αγγελακόπουλος, είμαι υπεύθυνος για τη συνέχιση της οικογενειακής παράδοσης. Δέκα χρόνια μετά, το 2005, ξεκίνησα τη νέα μορφή του κτήματος. Ανασυγκρότηση, εκσυγχρονισμός και επέκταση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού αλλά και τυποποίηση και εμφιάλωση των προϊόντων.
Ξεκίνησα όμως και μια προσπάθεια αναβίωσης και των υπόλοιπων παραδοσιακών προϊόντων του κτήματος: παραδοσιακό ξύδι, βαλσαμικό ξύδι, πετιμέζι και κρασί. Η προσπάθεια μεγάλη και κουραστική, αλλά η χαρά και η περηφάνεια μου ακόμα μεγαλύτερη, ξέροντας ότι μπορώ να προσφέρω μια σειρά τοπικών παραδοσιακών προϊόντων. Κάποια προϊόντα μας έχουν ήδη αναγνωριστεί και βραβευτεί.
Σήμερα, το παλιό μεγάλο αγρόκτημα με τα 120 χρόνια ιστορίας, διαθέτει μια έκταση 200 περίπου στρεμμάτων γύρω από τα χωριά Κούμαρι και Χατζή Αιγίου, με ελαιώνες, σταφιδάμπελους και οινάμπελους. Η περιοχή και οι εδαφολογικές και κλιματολογικές συνθήκες ενδείκνυνται για την παραγωγή ελαιολάδου, κορινθιακής σταφίδας & κρασιού αρίστης ποιότητας.
Η αγάπη μου για τα τον τόπο και τα προϊόντα της γης προσπαθεί να εμφιαλώσει το μεράκι, τον ήλιο και την τέχνη τεσσάρων γενεών του κτήματος Αγγελακόπουλου.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop