Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

H εταιρεία ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ Α.Ε.Ε. αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες αντιπροσωπείας, Εμπορίας και Διανομής Τροφίμων και Ποτών.
Ιδρύθηκε το 1960 στο Πετρί Νεμέας, από τον Γεώργιο Κουτσοδήμο. Το 1973, την διοίκηση ανέλαβε ο Δημήτριος Κουτσοδήμος ο οποίος, με νέο όραμα και ιδέες, καταξίωσε την εταιρεία να γίνει μια από τις πιο αξιόπιστες και αξιόλογες στον χώρο των Τροφίμων & Ποτών στην Ελλάδα.
Το 1986 η ατομική επιχείρηση μετετράπη σε Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία (Δ. Γ. ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ Α.Ε.Ε), συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία. Κύριος στόχος η διεύρυνση της γκάμας προϊόντων της αλλά και η επέκταση της γεωγραφικής κάλυψης του δικτύου της.
Το 1997, η εταιρεία μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, έκτασης 13.350 τμ., στον κόμβο Νεμέας στην Ε.Ο. Αθηνών – Τριπόλεως. Οι στεγασμένοι, αποθηκευτικοί χώροι, κατασκευασμένοι σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής για την αποθήκευση τροφίμων. Ψυκτικοί θάλαμοι συντήρησης και κατάψυξης, εγγυώνται την άριστη αποθήκευσή τους καθώς πληρούν τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας. Τα ιδιόκτητα φορτηγά, άρτια εξοπλισμένα για μεταφορές ψυχόμενου και ξηρού φορτίου, προσφέρουν υψηλού επιπέδου και αξίας υπηρεσίες μεταφοράς και διανομής (ταχύτητα, ασφάλεια, σιγουριά, εμπιστοσύνη).
Το 1998 η εταιρεία συνεχίζοντας τη στρατηγική της ανάπτυξη, διανέμει στην αγορά μια ευρύτερη γκάμα προϊόντων που εισάγει και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά καθώς και μια σειρά δικών της ετικετών (private labels).
Σήμερα, η εταιρεία, με συνέπεια και ευθύνη, συνεχίζει δυναμικά την ανοδική της πορεία, στηρίζοντας τις δραστηριότητές της με αδιαίρετη έρευνα κι εξέλιξη, αλλά και συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων της και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

117 χλμ. Ν. Εθ. Οδού Αθηνών – Τριπόλεως

GPS

37.78534691688777, 22.667890191078186

Τηλέφωνο

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Εισαγωγές

Ιδιωτική Ετικέτα

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop