Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Οινοποιία Κουνάκη ιδρύθηκε το 1928 και παράγει μικρές ποσότητες κρασιού κάθε χρόνο. Διαθέτει 40 στρέμματα (4 εκτάρια) αμπελώνα που παράγει έως και 1000 κιλά ανά στρέμμα (10 τόνοι ανά στρέμμα). Καλλιεργεί ελληνικές ποικιλίες όπως Αθήρι, Μαλαγουζιά, Μοσχάτο, Ασύρτικο και Αμοργιανό αλλά και ευρωπαϊκές ποικιλίες όπως Cabernet sauvignon, Merlot, Syrah, Chardonnay, sauvignon blanc, Tebranillo. Όταν η ζήτηση αυξάνεται τότε το Οινοποιείο Κουνάκη συνεργάζεται με έμπειρους καλλιεργητές που διαθέτουν αμπελώνες που είναι σε θέση να παράγουν ποιοτικά σταφύλια. Κανένας από τους αμπελώνες δεν ποτίζεται.
Παράγει περίπου 10 διαφορετικούς τύπους κρασιών που διατίθενται σε πολύ μικρές ποσότητες (2000 έως 5000 φιάλες ανά ετικέτα). Το οινοποιείο Κουνάκη παράγει αυτά τα κρασιά με μοναδικό στόχο την υψηλή ποιότητα.
Από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Οκτωβρίου, το οινοποιείο είναι ανοιχτό στους επισκέπτες και προσφέρει προϊόντα για δοκιμή δωρεάν. Το οινοποιείο είναι στελεχωμένο με οινολόγο και όλο το απαραίτητο και εξειδικευμένο προσωπικό για την Οινοποίηση, την αμπελουργία και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop