Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Πριν από 116 χρόνια δηλαδή το 1900, ο κυρ Κώστας  ζούσε στην Κωνσταντινούπολη με την οικογένειά του. Από παιδάκι μοίραζε το σουσαμένιο κουλούρι στις γειτονιές της πόλης. Μετά των διωγμό των Ελλήνων από την πόλη, η οικογένεια Καλαντζή μετοίκησε στην Αθήνα.
Γνωρίζοντας τη τέχνη του κουλουριού καλά, άνοιξαν το πρώτο εργαστήριo παραγωγής κουλουριού, όπου σιγά σιγά άρχισε να γίνεται γνωστό  στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Αργότερα ασχολήθηκε με το χονδρεμπόριο. Το μικρό εργαστήριο του  μεγάλωσε και το όνειρο του κυρ Κώστα πήρε σάρκα και οστά καθώς το γεύονται χιλιάδες καταναλωτές. Τέσσερις γενιές μετά οι απόγονοί του  το εξέλιξαν έχοντας δημιουργήσει  μεγάλες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στα Τρίκαλα και την Αθήνα καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο δίκτυο διανομής με φορτηγά.
Παρά την πρόοδο της επιχείρησης και την αύξηση της ζήτησης και της προσφοράς , τα προϊόντα εξακολουθούν  να παρασκευάζονται με την πρωτότυπη παραδοσιακή συνταγή ώστε να απολαμβάνετε αυτό το τραγανό και μυρωδάτο κουλούρι. Η διανομή του πλέον βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα και σε κάθε γειτονιά της Αθήνας.
Φτιαγμένο πάντα με αγνά υλικά και βασισμένο στην παραδοσιακή συνταγή του, σε συνδυασμό με την  γνώση τόσων χρόνων και την τεχνολογική βελτίωση των μηχανημάτων, μας αναδεικνύει ως μια από τις γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρίες πανελλαδικά. Μπορούμε να καλύψουμε από μία πολύ μικρή επιχείρηση – μαγαζάκι της γειτονιάς- έως μεγάλες μονάδες και εταιρίες σφολιάτας.

Υποκατάστημα

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ 19 – Κ. ΠΑΤΗΣΙΑ – ΑΘΗΝΑ, 2108327418

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop