Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η ΚΟΥΛΙΕΡΗΣ Α.Ε. είναι μια εταιρεία με έδρα την Μεσσηνία, που ιδρύθηκε το 1986 με κύρια δραστηριότητα την διανομή – αντιπροσώπευση και εμπορία τροφίμων και άλλων καταναλωτικών ειδών.

Από το 2009 αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς και κατόπιν συστηματικής και ενδελεχούς μελέτης, προστέθηκε η δραστηριότητα της συσκευασίας και διάθεσης κατεψυγμένων αλιευμάτων καθώς και προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας με βάση τα αλιεύματα.

Η ΚΟΥΛΙΕΡΗΣ Α.Ε., χάρη στην εμπειρία και τη γνώση, τις σύγχρονες διαδικασίες οργάνωσης και παραγωγής, αλλά και τις καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες, αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό συνεργάτη.
Η ΚΟΥΛΙΕΡΗΣ Α.Ε. διανέμει και διαθέτει επώνυμα προϊόντα τόσο στο κανάλι του Λιανεμπορίου (Retail) όσο και σε αυτό του Χονδρεμπορίου (Food Service) αλλά και σε χώρους μαζικής εστίασης (HO.RE.CA.). Η λειτουργία της επιχείρησης βασίζετε σε ένα πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων που παρακολουθεί 600 σημεία σε 2 νομούς (Μεσσηνίας, Αρκαδίας), στην άριστη και σύγχρονη οργάνωση του logistic της εταιρείας, στον σύγχρονο στόλο οχημάτων διανομής αλλά και στο άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.
Η εταιρεία, με φροντίδα και υπευθυνότητα φροντίζει για την διασφάλιση της ποιότητας στο μέγιστο βαθμό, κατέχοντας πιστοποιητικό ποιότητας ΕΝ ISO 9001:2008, εφαρμογή συστήματος HACCP (Ηazard Analysis of Critical Control Points), ΕΝ ISO 22.000:2005 αλλά και με την συνεχή επένδυση σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τετάρτη

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Παρασκευή

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Logistics

Χονδρική

Διανομή

Αντιπροσώπευση

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop