Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή
Η εταιρεία μας “Κοτόπουλα Μωραϊτης Ανδρέας & Υιοί” η οποία εδρεύει στο 20 χλμ Λεωφόρο Λαυρίου – Παιανία στην Αττική, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της πτηνοτροφίας από το 1967. Η ενασχόληση της οικογένειάς μας στον τομέα της παραγωγής πουλερικών ξεκίνησε από μηδενική βάση, καταφέρνοντας στο πέρασμα των χρόνων με πολύ προσωπική εργασία, μεράκι και αγάπη για τη δουλειά να καταξιωθούμε ως μία από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες στον κλάδο της πτηνοτροφίας, τόσο για τον τομέα της παραγωγής, όσο και του εμπορίου.
Οι πτηνοτροφικές εγκαταστάσεις μας, θεωρούνται σύγχρονες μονάδες καθώς λειτουργούν με τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στις πρωταρχικές έγνοιες της εταιρείας μας εντάσσεται η καθημερινή παρακολούθηση των κοτόπουλων από εξειδικευμένους γιατρούς και έμπειρο προσωπικό. Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι πως διασφαλίζοντας τις κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης των κοτόπουλων, μπορούμε να εγγυηθούμε την άριστη ποιότητά τους για τη διαθέσή τους στην αγορά.
Στην προσπάθειά μας να στεκόμαστε συνεχώς δίπλα στον καταναλωτή, προσθέσαμε στις δραστηριότητές μας το πρώτο μας κατάστημα λιανικής πώλησης κοτόπουλων και παραγώγων του. Στον καινούργιο μας χώρο, που βρίσκεται στην Παιανία, ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να επιλέξει το προϊόν της αρεσκείας του σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop