Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

H A. Kαραγιαννάκης Α.Ε. συγκαταλέγεται ανάμεσα στους σημαντικότερους μεταποιητές και εμπόρους προϊόντων με βάση το κοτόπουλο.

Ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση το 1970 από τον Ανδρέα Καραγιαννάκη, έναν άνθρωπο με πλούσια εμπειρία στην πτηνοτροφία, που το έργο και το όραμά του σήμερα έχουν αναλάβει και εξελίσσουν τα δύο του παιδιά με τις ίδιες αξίες και τα υψηλά standards του ιδρυτή της.
Στελεχωμένη με ικανότατο επιστημονικό, τεχνικό και εργατοτεχνικό προσωπικό και έντονη δευτερογενή παραγωγή στην Β. Ελλάδα, η επιχείρηση έχει συντελέσει καθοριστικά στη βιομηχανική ανάπτυξη της περιοχής της Χαλκιδικής αλλά και στην ανάπτυξη της ελληνικής πτηνοτροφίας εν γένει.
Το πτηνοσφαγείο και το εργαστήριο τεμαχισμού πουλερικών της εταιρίας στη Γαλάτιστα της Χαλκιδικής στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 2.500τμ και εκτείνεται σε μια έκταση 40 στρεμμάτων, ενώ είναι πιστοποιημένο με σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με ΕΝ ISO 22000:2005. Η διαδικασία της παραγωγής είναι απόλυτα καθετοποιημένη μέχρι την παράδοση του έτοιμου προϊόντος στο κατάστημα πώλησης.
Το δίκτυο διανομής της εταιρίας φτάνει σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενώ παράλληλα η εταιρία αναπτύσσει την εξαγωγική της δραστηριότητα. Η A. Kαραγιαννάκης Α.Ε. Κοτόπουλα Χαλκιδικής, διαθέτει δική της σειρά φορτηγών-ψυγείων όλων των τύπων και κατηγοριών, εξασφαλίζοντας έτσι την άρτια και έγκαιρη μεταφορά των προϊόντων από τον τόπο παραγωγής στον τόπο διάθεσης.

Υπηρεσίες

Παραγωγή πρώτης ύλης

Επεξεργασία

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Διανομή

Σχόλια 0

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Top