Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Ξεπερνώντας 90 χρόνια οικογενειακής επιχειρηματικής δράσης αποτελούμε σήμερα μια από τις πιο μοντέρνες και προηγμένες βιομηχανίες επεξεργασίας ψαρικών στην Ευρωπαική Ένωση.
Η μακρόχρονη ιστορία μας χαρακτηρίζεται από μια σειρά επενδύσεων σε επίπεδο υποδομής και τεχνολογικού εξοπλισμού. Η πρώτη ρομποτική γραμμή παραγωγής σαρδέλας, η μηχανοποιημένη γραμμή παραγωγής τονοσαλάτας, καλαμαριών και χταποδιών με πολυζυγιστικό μηχάνημα, η μεγάλη ευελιξία στην πακετοποίηση των τελικών προϊόντων, συνιστούν μερικά μόνο από τα παραδείγματα που αποδεικνύουν έμπρακτα τη δέσμευσή μας στην εξέλιξη και την αποτελεσματικότητα.
Εξειδικευόμαστε στο ψάρι και στόχος μας είναι να προσθέτουμε πάντα κάτι νέο στις υπάρχουσες προτάσεις προϊόντων ψαριού της αγοράς. Το έμπειρο και σωστά εξειδικευμένο προσωπικό μας, με την υποστήριξη της σύγχρονης υποδομής μας, εργάζεται συστηματικά προς αυτή την κατεύθυνση και πετυχαίνει μεγάλες προϊοντικές καινοτομίες.
Η πολύχρονη εμπειρία, τα διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας και η μεγάλη παραγωγική δυναμικότητά μας, επιτρέπουν τη δυναμική ανάπτυξη της KONVA στο εξωτερικό. Τα προϊόντα TRATA και FLOKOS, εξάγονται εδώ και δεκαετίες σε περισσότερες από 20 χώρες, ενώ σημαντική είναι η ανάπτυξη συνεργασιών για παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας.

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

  • Λ. Κηφισίας 180-182 & Σικελιανού, Νέο Ψυχικό, Αθήνα, Τηλ: 210 6143840-5, Fax: 210 6143849

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Ιδιωτική Ετικέτα

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop