Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1994 από τον Κυριάκο Κοντόπουλο και αναπτύχθηκε αμέσως με ένα δίκτυο διανομών που καλύπτει τους νομούς Ημαθίας, Πέλλας και με δυνατότητα και πέραν των ορίων αυτόν διανομής με ιδιόκτητα αυτοκίνητα.
Η εταιρία ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ μέσα από 26 χρόνια επιτυχούς πορείας στον κλάδο του Food Service, έχει καταφέρει μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, να αποτελεί μια από τις πλέον πρωτοπόρες εταιρίες του κλάδου στην Κεντρική Μακεδονία.
Η εταιρεία με κινητήριο δύναμη την προσαρμογή στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς κατόρθωσε να εξελιχθεί με ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης και έτσι να αναγνωρίζεται σήμερα ως μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες τροφοδοσίας καταστημάτων.
Ένα από τα βασικά στρατηγικά πλεονεκτήματα της ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ FOOD SERVICE που αποτέλεσε ζωτικό παράγοντα στη μέχρι τώρα πορεία της στο χώρο, είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ στατική. Η ευέλικτη δομή της και η διαρκής παρακολούθηση των εξελίξεων της ευρύτερης αγοράς, της παρέχει την δυνατότητα συνεχούς προσαρμογής στις σύγχρονες τάσεις αλλά και τις επιμέρους απαιτήσεις των πελατών της. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, εντάσσονται και τα επόμενα στρατηγικά βήματα της εταιρείας τα οποία έχουν ως απώτερο στόχο την συνεχή προσαρμογή στα νέα δεδομένα της αγοράς και τις απαιτήσεις των πελατών.
Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή προϊόντων & υπηρεσιών που πάντοτε θα ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών και των συνεργατών της. Για το σκοπό αυτό η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένα στελέχη, σε όλες της βαθμίδες, που προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες πάντα με κινητήριο μοχλό την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μέσω της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.
Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις και τις αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες και με στόχο πάντα την ικανοποίηση των πελατών της, η εταιρία διαθέτει σήμερα μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, η οποία συνεχώς διευρύνεται.
Η εταιρία εξασφαλίζει σήμερα την διανομή προϊόντων με ταχύτητα και ασφάλεια, ενώ η περεταίρω ανάπτυξη του δικτύου της αποτελεί πρωταρχικό στόχο.
Η εταιρία για να πετύχει τους στόχους της επενδύει σε υψηλής ποιότητας προϊόντα, σε καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις και καλά οργανωμένο δίκτυο διανομής το οποίο καλύπτει τους Νομούς Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Εισαγωγές

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop