Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1994 από τον Κυριάκο Κοντόπουλο και αναπτύχθηκε αμέσως με ένα δίκτυο διανομών που καλύπτει τους νομούς Ημαθίας, Πέλλας και με δυνατότητα και πέραν των ορίων αυτόν διανομής με ιδιόκτητα αυτοκίνητα.
Η εταιρία ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ μέσα από 26 χρόνια επιτυχούς πορείας στον κλάδο του Food Service, έχει καταφέρει μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, να αποτελεί μια από τις πλέον πρωτοπόρες εταιρίες του κλάδου στην Κεντρική Μακεδονία.
Η εταιρεία με κινητήριο δύναμη την προσαρμογή στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς κατόρθωσε να εξελιχθεί με ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης και έτσι να αναγνωρίζεται σήμερα ως μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες τροφοδοσίας καταστημάτων.
Η εταιρία εξασφαλίζει σήμερα την διανομή προϊόντων με ταχύτητα και ασφάλεια, ενώ η περεταίρω ανάπτυξη του δικτύου της αποτελεί πρωταρχικό στόχο.
Η εταιρία για να πετύχει τους στόχους της επενδύει σε υψηλής ποιότητας προϊόντα, σε καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις και καλά οργανωμένο δίκτυο διανομής το οποίο καλύπτει τους Νομούς Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Εισαγωγές

Αντιπροσώπευση

Διανομή

Κριτικές

Αξιολογήστε τον Προμηθευτή

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop