Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η οικογένεια Κλέπκος ξεκινά την πορεία της πολλά χρόνια πριν, ως μία παραδοσιακή κτηνοτροφική οικογένεια, στο Λευκοχώρι(Κλέπι), μετέπειτα στη Λητή και στο τέλος καταλήγει το 1951 στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. Εκεί γίνονται οι  πρώτες απόπειρες παραγωγής και εμπορίου φέτας αλλά και άλλων παραδοσιακών τυριών.
Στη συνέχεια ιδρύεται το 1967 το Τυροκομείο ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΚΛΕΠΚΟΣ Κ ΣΙΑ ΟΕ στο Περιβολάκι Λαγκαδά, ένα μικρό χωριό έξω από την Θεσσαλονίκη. Ο ιδρυτής του, Κωνσταντίνος Κλεπκος, με πολύ μεράκι αλλά και αγάπη για την παράδοση ξεκίνησε την παραγωγή τυριών και ιδιαίτερα την γνωστή σε όλους «Φέτα». Η παρασκευή του βασίστηκε στην παραδοσιακή τέχνη του τυροκόμου-παραγωγού την οποία προσάρμοζε πάντα στα δεδομένα και τις απαιτήσεις της εποχής έχοντας ως στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας.
Πιστός στην φιλοσοφία και την παραγωγική διαδικασία του πατέρα του ο Κλέαρχος Κλέπκος, ανέλαβε το 1984 την επιχείρηση δίνοντας της αέρα ανανέωσης. Το 2005 προχώρησε σε επέκταση  των εγκαταστάσεων και σε εκσυγχρονισμό των μέσων παραγωγης ώστε να προσαρμοστεί στις απαιτησεις της εποχής μας και  να προσφέρει στους καταναλωτές τη καλύτερη δυνατή ποιότητα του προϊόντος που παράγει.
Την διαδοχή της επιχείρησης αναλάμβανει η εγγονή του Κώνσταντινου και κόρη του Κλέαρχου Κλέπκου Κατερίνα, η οποία ακολουθεί τα βήματα των προκατόχων της.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 π.μ.–6:00 μ.μ.

Τρίτη

8:00 π.μ.–6:00 μ.μ.

Τετάρτη

8:00 π.μ.–6:00 μ.μ.

Πέμπτη

8:00 π.μ.–6:00 μ.μ.

Παρασκευή

8:00 π.μ.–6:00 μ.μ.

Σαββάτο

8:00 π.μ.–6:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop