Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η KING΄S GYROS είναι μια πρότυπη ελληνική εταιρεία επεξεργασίας κρέατος και διανομής κρεατοσκευασμάτων. Το όραμά της, από το 2015 που ξεκίνησε τη διαδρομή στην αγορά τροφίμων, είναι να προμηθεύει τους χώρους εστίασης με προϊόντα άριστης ποιότητας και ασύγκριτης γεύσης. Με συνέπεια και συστηματική δουλειά, ο ιδρυτής και οι εργαζόμενοι της KING΄S GYROS έχουν καταφέρει να ανεβάσουν ψηλά τον πήχη και να διατηρήσουν σταθερές συνεργασίες, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της,

Για να είναι απόλυτα σίγουρη ότι το τελικό προϊόν που φτάνει στο πιάτο του καταναλωτή είναι εξαιρετικό, η  KING΄S GYROS διατηρεί σταθερές συνεργασίες αποκλειστικά με πιστοποιημένες φάρμες. Έτσι, εξασφαλίζει ότι το κρέας που χρησιμοποιεί είναι εκλεκτό και ότι τα ζώα εκτρέφονται κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής. Για τον ίδιο λόγο επίσης διενεργεί τακτικούς ελέγχους διασφάλισης ποιότητας με την αρωγή καταρτισμένων επιστημονικών συνεργατών (κτηνιάτρους και τεχνολόγους τροφίμων).

Όσο για τη γεύση; Συνδυάζει παραδοσιακές συνταγές με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις και δημιουργεί με μεράκι και «σπιτική» φροντίδα προϊόντα κρέατος (γύρο κοτόπουλο και χοιρινό, καλαμάκια, μπιφτέκια και λουκάνικα) που ξεχωρίζουν για τη νοστιμιά και την ξεχωριστή τους γεύση.

Στην KING΄S GYROS επενδύουμε στη συνεχή εξέλιξη και φροντίζουμε να εμπλουτίζουμε τα προϊόντα μας αλλά και να δημιουργούμε εξατομικευμένες λύσεις ώστε να ικανοποιούμε πλήρως τις προσδοκίες των πελατών μας.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

Δημητράτου 26, Άγιος Ιωάννης Ρέντης 18233, Αττική

GPS

37.956833, 23.6723029

Τηλέφωνο

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop