Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Κερκυραϊκή Αλλαντοποιία (Κ.Α.) είναι μία ανώνυμη, βιομηχανική & εμπορική εταιρεία αλλαντικών η οποία ιδρύθηκε το 1976 στην Κέρκυρα από τον Νικόλαο Χαλιανδρό, ο οποίος με την γνώση & την εμπειρία του στην παραγωγή αλλαντικών αναβίωσε τα παραδοσιακά αλλαντικά Κερκύρας. Ο ‘κύριος Νίκος’, όπως τον αποκαλούν, δημιούργησε μία αξιόπιστη εταιρεία εστιάζοντας στα ουσιώδη και συνεργαζόμενος αποτελεσματικά με τα στελέχη και το προσωπικό της εταιρίας.
Αποκλειστική δραστηριότητα της εταιρείας μας είναι η παραγωγή κλασσικών αλλαντικών όπως ζαμπόν, μπέικον, μορταδέλα,… με έμφαση στα παραδοσιακά Κερκυραϊκά εδέσματα του νησιού μας όπως Νούμπουλο φουμικάδο, Σαλάδο, καπνιστή παντσέτα, λουκάνικα Κερκύρας, Μπούτι χοιρινό Φουμικάδο… τα οποία θα τα βρείτε στην έδρα της επιχείρησής μας, σε όλη την Κέρκυρα, και σε επιλεγμένα σημεία της υπόλοιπης Ελλάδας & της Ευρώπης.
Τα προϊόντα μας βασίζονται σε παραδοσιακές, Κερκυραϊκές συνταγές, παρασκευάζονται με τα καλύτερα υλικά της αγοράς, με την χρήση άρτιου μηχανολογικού εξοπλισμού και με τις πιο σύγχρονες μεθόδους διασφάλισης ποιότητας (ISO 22000:2005, GR IMP 391 E.C.) & χαρακτηρίζονται από μία ιδιαίτερη γεύση & άρωμα. Η σύγχρονη τεχνολογία εφαρμόζεται με πολύ προσοχή ώστε να παραμένει ανέπαφη η ποιότητα των αλλαντικών αλλά και να διατηρείται η παραδοσιακή γεύση.
Σήμερα η Κ.Α. συνεχώς αναγνωρίζεται ως μία εταιρεία με προϊόντα υψηλής γαστρονομίας σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

7:00 π.μ. - 3:30 μ.μ.

Τρίτη

7:00 π.μ. - 3:30 μ.μ.

Τετάρτη

7:00 π.μ. - 3:30 μ.μ.

Πέμπτη

7:00 π.μ. - 3:30 μ.μ.

Παρασκευή

7:00 π.μ. - 3:30 μ.μ.

Σαββάτο

7:00 π.μ. - 3:30 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop