Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Kayak είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εδώ και δύο δεκαετίες. Η υπόσχεση που έδωσε ο ιδρυτής της εταιρίας, Γ.Σταυρίδης, ήταν να αλλάξει μια για πάντα την αντίληψη που είχατε για το παγωτό… και το κατάφερε!
Δεν επαναπαυθήκαμε στις υπάρχουσες γεύσεις. Αναγάγαμε τη δημιουργία του παγωτού σε τέχνη, σε δημιουργία, σε μαγεία! Η μαγιά των παγωτών μας είναι η καινοτομία και η αριστεία σε κάθε επίπεδο.
Στα Kayak θα βρείτε περισσότερες από 80 γεύσεις παγωτού: τις πιο ιδιαίτερες και πρωτότυπες. Γεύσεις βασισμένες στις τελευταίες τάσεις της γαστρονομίας και της παγκόσμιας αγοράς: αλμυρά παγωτά, παγωτά με αλκοόλ, με μπαχαρικά. Γεύσεις που δεν είχατε φανταστεί και που πρώτοι εισήγαμε στην ελληνική αγορά!
Δημιουργήσαμε το πρώτο βιολογικό παγωτό στην Ελλάδα, το πρώτο αλμυρό παγωτό και το πρώτο παγωτό με αλκοόλ. Το βραβευμένο για την καινοτομία του Kayak Original Greek FrozenYogurt παράγεται με 100% πραγματικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι. Στην Kayak Healthy Collection θα βρείτε παγωτά Χωρίς Γλουτένη, παγωτά Χωρίς Λακτόζη, Βιολογικά παγωτά και παγωτά με Βουβαλίσιο Γάλα.
Τα Kayak ήταν η πρώτη εταιρεία παγωτού και γλυκών στην ελληνική αγορά, η οποία προχώρησε σε αποκλειστικές συνεργασίες με διάσημους επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, με στόχο να προσφέρει στο κοινό τους πιο gourmet συνδυασμούς ποιότητας και γευστικής απόλαυσης.
Χάρη στο σύγχρονο εξοπλισμό και την ευέλικτη διαδικασία παραγωγής, η Kayak εισήγαγε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά παγωτού μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία: τη δυνατότητα παρασκευής οποιασδήποτε γεύσης, δίνοντας έμφαση στις ιδιαίτερες ανάγκες και στα συστατικά προτίμησης του πελάτη.

button icon

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Εισαγωγές

Εξαγωγές

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop