Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Καρπέα είναι μία Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση δεκαετιών στην παραγωγή Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου & Eλιών. Όλα αυτά τα χρόνια παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στις ίδιες αξίες: αυθεντικότητα, αξιοπιστία, ικανοποίηση πελατών.
Επιλέγουμε ελιές αποκλειστικά από συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας, αυτές που παράγουν το καλύτερο ελαιόλαδο. Η παραγωγή του ελαιολάδου γίνεται με βαθιά γνώση, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και υπό συνεχή τήρηση πιστοποιημένων διαδικασιών ποιότητας.
H δραστηριότητα της Karpea είναι εξαγωγική κατά κύριο λόγο και συνεπώς νιώθουμε βαριά την ευθύνη της εμπιστοσύνης τόσων πολλών ανθρώπων με τόσες διαφορετικές κουλτούρες και διατροφικές συνήθειες. Τα τελευταία χρόνια έχουμε πειστεί για την αξία της καινοτομίας που υπηρετεί το σύγχρονο καταναλωτή. Η εταιρία διαθέτει δικό της εργαστήριο ανάπτυξης νέων προϊόντων και συνεργάζεται με ομάδες καταναλωτών από διαφορετικές χώρες για την αξιολόγηση της αποδοχής τους.
Με μεγάλη δυνατότητα επιλογής προϊόντων, από τις κλασικές παραδοσιακές μας γραμμές, την οργανική γραμμή, τα προϊόντα Π.Ο.Π. & Π.Γ.Ε. και τα μονοποικιλιακά, μέχρι ειδικές, premium και gourmet επιλογές, καθημερινά προσπαθούμε να καλύπτουμε κάθε ανάγκη στην κατηγορία του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου & των επιτραπέζιων ελιών Καλαμών.

Εργοστάσιο

  • Κορυτσάς 1, 153 54 Γλυκά Νερά, Αθήνα, Τηλ.: 210 3511660, Fax: 210 3511651

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Ιδιωτική Ετικέτα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop