Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία τροφίμων Καραγκιουλές δημιουργήθηκε το 1986 από ένα μικρό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Ευρυπίδου. Ένα παραδοσιακό μαγαζί που διατηρείται μέχρι και σήμερα με έμφαση στην άριστη ποιότητα τροφίμων. Η επιτυχία του στηρίχθηκε τόσο στην εξαιρετικά καλή επιλογή των προϊόντων όσο και στην αγάπη της οικογένειας στην παράδοση και στην διασφάλεια και ικανοποίηση των πελατών της. Έξι χρόνια αργότερα, αποφασίζετε η επιχείρηση να επεκταθεί και στη χονδρική πώληση οσπρίων και ρυζιών. Οι επαφές με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα δεν άργησε να γίνει… Τα προϊόντα που επιλέγονται από τα ίδια τα στελέχη της εταιρείας, και φέρουν κάθε φορά τη σφραγίδα της άριστης ποιότητας. Η εταιρεία Καραγκιουλές προμηθεύει τα προϊόντα της σε εμπόρους και καταστήματα τροφίμων σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους καλύτερους παραγωγούς στην Ελλάδα: Φάρσαλα,Τρίπολη Αρκαδίας, Φενεός Κορινθίας, Λάρισα, Πρέσπες, Καστοριά, Καβάλα, Θήβα, Αγρίνιο, Σέρρες είναι μερικές από τις πόλεις από όπου προμηθευόμαστε τα όσπρια και τα ρύζια μας.
Οι επαφές με τους μεγαλύτερους παραγωγούς δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η εταιρεία έχει ανοίξει τις «πόρτες» της με τις  μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων σε Αμερική, Καναδά, Μεξικό, Περού αλλά και Τουρκία.
Άριστης ποιότητας όσπρια μεταφέρονται μέσα σε ειδικά διαμορφωμένα containers στην χώρα μας για την καλύτερη και ασφαλή προστασία του πελάτη.

Κατάστημα Λιανικής Πώλησης

  • Ευρυπίδου 60, Αθήνα, Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 210 3213179

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

Λεωφόρος Αθηνών 212, Χαϊδάρι

GPS

38.0097886, 23.6703296

Τηλέφωνο

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Λιανική

Εισαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop