Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή
Εδώ και πολλά χρόνια η οικογένεια Καραχασάν δραστηριοποιείται στο νομό Ξάνθης στην παραγωγή και διάθεση νωπών κρεάτων, κρεατοσκευασμάτων και αλλαντικών, με γνώμονα τη γεύση και την ποιότητα. Με απαρχή το πρώτο κατάστημα του Τζεμαλή Καραχασάν στην Ξάνθη το 1990, η εταιρία ακολούθησε ανοδική πορεία και φρόντισε να συνδυάσει την πολυετή εμπειρία στην εμπορία κρεάτων με την τεχνογνωσία, επενδύοντας σε υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας κρεάτων.
Η επιχείρηση Καραχασάν έχει ήδη συμπεριλάβει στην ενεργό δράση τη δεύτερη γενιά της οικογένειας, που άοκνα συνεχίζει την παράδοση των προγόνων της με καινοτόμες δράσεις και μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Εκτός των καταστημάτων της στην Ξάνθη και τα Κιμμέρια, σήμερα η επιχείρηση διαθέτει ιδιόκτητη φάρμα εκτροφής βοοειδών και προβατοειδών θηλαστικών (αγελάδες, μόσχους, πρόβατα και αρνιά), δίνοντας έμφαση στην παραγωγή καλής πρώτης ύλης με συνθήκες σεβασμού προς τα ζώα και το περιβάλλον. Παράλληλα, συνεργάζεται με Θρακιώτες κτηνοτρόφους ενισχύοντας τον πρωτογενή τομέα της ευρύτερης περιοχής από την Ξάνθη έως τον Έβρο.
Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα πιστοποίησης (ISO 22000) και απασχολώντας τουλάχιστον 20 άτομα προσωπικό, το εργαστήριο επεξεργασίας και συσκευασίας κρεάτων της εταιρίας προετοιμάζει κρεατοσκευάσματα υψηλής ποιότητας σε άριστες υγειονομικές συνθήκες. Καθημερινά παράγεται και συσκευάζεται μεγάλη γκάμα προϊόντων, από νωπά κρέατα μόσχων, προβάτων ή πουλερικών, αλλά και επεξεργασμένα κρεατοσκευάσματα, όπως: ζαμπόν, μπέικον, παστράμι, καβουρμά, λουκάνικα, αλλά και γύρο, κοκορέτσι ή πατσά. Η καινοτομία της εταιρίας επιβεβαιώνεται με την προσθήκη νέων προϊόντων καθημερινά.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Λιανική

Εξαγωγές

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop