Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Το ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ είναι ένα οινοποιείο μικρής παραγωγής στην αμπελουργική περιοχή της Αιγιαλείας στην Ανατολική Αχαϊα. Πρόσφατα ανακαινισμένο και χτισμένο από την αρχή στον ίδιο χώρο που ήδη από το 1979 ξεκίνησε η εταιρεία την πορεία της, διαθέτει όλους τους απαραίτητους χώρους για μια πλήρως ελεγχόμενη παραγωγική διαδικασία.
Η Ιστορία του Οινοποιείου Κανακάρης ξεκινάει το 1979 όταν ο παππούς μας, Μιχάλης Κανακάρης, αποφάσισε να αφοσιωθεί στην παραγωγή κρασιού, εδώ, στην καρδιά της αμπελουργικής ζώνης της Αιγιαλείας.
Σήμερα με την γνώση, την πολύχρονη πείρα της οικογένειας και τον σεβασμό στην οινική παράδοση του τόπου μας, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα κρασιών που κερδίζει τις εντυπώσεις του οινόφιλου κοινού με τον αρωματικό & γευστικό της πλούτο, την έκφραση του terroir και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των ποικιλιών της περιοχής μας.
Τα κρασιά του οινοποιείου μας είναι πλέον διαθέσιμα σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά, ενώ το 40% της παραγωγής μας διατίθεται στον εξωτερικό, μεταξύ άλλων στις ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Κίνα.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

9:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Τρίτη

9:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Τετάρτη

9:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Πέμπτη

9:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Παρασκευή

9:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop