Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η ΚΑΜΗΛΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε είναι βιομηχανική και εμπορική εταιρεία, παραγωγής και εισαγωγής τροφίμων και ειδών super market με έδρα τον Πειραιά.
Παράγουμε από το 1903, αδιάληπτα στην Ελλάδα, την ναυαρχίδα των προϊόντων μας ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ 5% ΒΟΥΤΥΡΟ σε καταναλωτικές και επαγγελματικές συσκευασίες. Έχουμε εμπλουτίσει την γκάμα παραγωγής μας με ευρεία συλλογή φυτικών ελαίων, μαργαρινών και φρέσκων βουτύρων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, που διατίθεται σε πολλά σημεία ανά την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αυστραλία και τον Καναδά.
Σήμερα μεγάλο μέρος της παραγωγικής μας δραστηριότητας αφορά Private Label παραγωγές, στις οποίες διαθέτουμε υψηλή εξειδίκευση. Δημιουργούμε προϊόντα αξίας για τους συνεργάτες μας, ακολουθώντας τα ίδια αυστηρά ποιοτικά πρότυπα που ακολουθούμε στις δικές μας παραγωγές. Διαθέτουμε πιστοποιητικά ποιότητας food safety FCCS και αειφορίας φυτικών ελαίων RSPO.
Είμαστε δυναμικά εστιασμένοι από το 1950 στην εισαγωγή, αντιπροσώπευση-διανομή εξαιρετικών σημάτων του εξωτερικού σε τρόφιμα και μη τρόφιμα, επιλέγοντας προϊόντα υψηλής αξίας και καινοτομίας και ανανεώνοντας κατά τακτά χρονικά διαστήματα την συλλογή μας, βάση των μεταβαλλόμενων καταναλωτικών τάσεων.

button icon

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

7:30 π.μ. - 3:30 μ.μ.

Τρίτη

7:30 π.μ. - 3:30 μ.μ.

Τετάρτη

7:30 π.μ. - 3:30 μ.μ.

Πέμπτη

7:30 π.μ. - 3:30 μ.μ.

Παρασκευή

7:30 π.μ. - 3:30 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Λιανική

Εισαγωγές

Εξαγωγές

Eshop

Ιδιωτική Ετικέτα

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop