Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Kakoliris Food And Pack Group (Ρίζα Α.Ε.Β.Ε. Χρήστος Κακολύρης), ιδρύθηκε το 1984 και εδρεύει στο Μπουρνάζι Περιστερίου Αγ Παρασκευής 16 (Δίπλα στην Λεωφόρο Κηφισού) και είναι εταιρεία τροφοδοσίας και εφοδιασμού επιχειρήσεων μαζικής εστίασης.
Η Ρίζα Α.Ε.Β.Ε. Χρήστος Κακολύρης αποτελεί μία πρότυπη εταιρεία ολικής κάλυψης των απαιτήσεων της Μαζικής Εστίασης (Εστιατόρια, Ψητοπωλεία, Καφέ, Snacks κ.λ.π.) και ειδικεύεται στην επιτυχημένη διεκπεραίωση και εφαρμογή του πρώτιστης σημασιάς οργανογράμματος, της αλυσίδας εφοδιασμού.
Η Εταιρεία μας συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει τις καλύτερες Εταιρείες του Χώρου: Hellenic Catering, Select, Floca, Δέλτα Ιωνική (Ομιλος Goody’s), Knorr, EΛΑΪΣ, Creta Farm, Aλευρόμυλοι Λούλη-Αγ. Γεωργίου, Barilla, 3E (Coca-cola κ.λπ.) Frisland, Alsa, Hellmanns, Lipton κ.α
Διαθέτει ένα από τα πλέον οργανωμένα και σύγχρονα δίκτυα διανομής (άμεση και ασφαλής παράδοση στην πόρτα σας) προσφέρει παράλληλα 4 διαφορετικές επιλογές (ανάλογα, με το τι εξυπηρετεί τον πελάτη) για παραγγελίες και αγορές.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τετάρτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Παρασκευή

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Εισαγωγές

Εξαγωγές

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop