Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΚΑΚΝΑΒΑΤΟΥ είναι μια οικογενειακή επιχείριση που δημιουργήθηκε το 1968 και έκτοτε δραστηριοποιείται στον κλάδο της εμπορίας τροφίμων και ειδικότερα των τυροκομικών προϊόντων με έδρα την Αθήνα.
Εμπνευστές και δημιουργοί της επιχείρησης ο Στυλιανός και η Χρυσή Κακναβάτου ένα ζευγάρι νέων, τότε, από τον νομό Χανίων της Κρήτης με αγάπη και πίστη στα τοπικά προϊόντα της πατρίδας τους, με εμπορικό πνεύμα άλλα και διορατικότητα , μιας και σήμερα αυτά τα προϊόντα και η Κρητική διατροφή είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα.
Πρωτοπόροι στην εμπορία και διακίνηση ανθότυρου είμαστε οι πρώτοι που φέραμε και συστήσαμε αυτό το φινετσάτο τυροκομικό προϊόν στο αθηναϊκό καταναλωτικό κοινό. Πρώτοι επίσης καθιερώσαμε την συσκευασία του ανθότυρου σε πλαστικές σακούλες με κενό αέρος και την μεταφορά τους σε πλαστικά κιβώτια και αργότερα σε χαρτοκιβώτια.
Σήμερα μισό αιώνα μετά η ιστορία και η παράδοση συνδυάζεται πλέον με την επιστημονική κατάρτιση της δεύτερης γενιάς της οικογένειας που βρίσκεται στο τιμόνι της επιχείρησης.
Η Κακναβάτου εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στον κλάδο των τυροκομικών προϊόντων και προμηθεύει σε τιμές χονδρικής χώρους μαζικής εστίασης , catering, εργαστήρια ζύμης, παραδοσιακά παντοπωλεία , φρουτεμπορικές έως μεγάλα super market.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 – 21:00

Τρίτη

09:00 – 21:00

Τετάρτη

09:00 – 21:00

Πέμπτη

09:00 – 21:00

Παρασκευή

09:00 – 21:00

Σαββάτο

09:00 – 17:00

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Λιανική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop