Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρία ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ έχει τις ρίζες της στο καφεκοπτείο της οδού Μουσούρων 45, στα Χανιά της Κρήτης, ένα μικρό κατάστημα λιανικής, που ο Βασίλης και η Ειρήνη Αρχοντάκη, με αγάπη για τον καλό ελληνικό καφέ, ανοίγουν το 1973.
Tο 1998 δημιουργούν στο Βιοτεχνικό πάρκο Χανίων το δικό τους εργοστάσιο παραγωγής και επεξεργασίας καφέ, συνολικής επιφάνειας 1700 τμ. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα ψησίματος, άλεσης και τυποποίησης του καφέ, και επιλέγοντας άριστη πρώτη ύλη ωμού καφέ, ο οποίος εισάγεται απ΄ευθείας με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, παράγουν τον ελληνικό ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ. Από τότε και μέχρι σήμερα, η εταιρεία “ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ” έχει προσθέσει στην γκάμα της και άλλα χαρμάνια ελληνικού καφέ, καφέ φίλτρου κλασσικό και με αρωμάτα με τον POEM, ενώ έχει επεκταθεί και στο ψήσιμο καφέ εσπρέσο με τον CUP, τον AGAPE και τον ARC οι οποίοι διατίθενται σε χώρους εστίασης.
Η εταιρία ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, συνεργαζόμενη με σημαντικούς πελάτες από τον χώρο της καφεστίασης, των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, των σούπερ μάρκετ και της ναυτιλίας.

button icon

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τρίτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τετάρτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Πέμπτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Παρασκευή

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Σαββάτο

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Εισαγωγές

Eshop

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop