Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Μακεδονική Μικροζυθοποιία Δράμας ιδρύθηκε το 2015 στο Δοξάτο Δράμας από τον κ. Ετόγλου Ιωάννη. Είναι η πρώτη και μοναδική Ζυθοποιία στην περιοχή η οποία παράγει και εμπορεύεται φρέσκια και μη παστεριωμένη μπύρα.
Η δυναμικότητα μας σήμερα αγγίζει τα 2000 hl ετησίως. Οι εγκαταστάσεις της εκτείνονται σε ένα κτήριο 600 τ.μ. όπου o υπερσύγχρονος εξοπλισμός αξιοποιείται στο έπακρο επιλέγοντας υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Η Δράμα φημίζεται για την ποιότητα του νερού της, συστατικό το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της μπίρας και παίζει αντίστοιχο ρόλο στην ποιότητά της.
Η αγάπη για την γενέτειρα μας και των προϊόντων της ήταν η έμπνευση όλης αυτής της δημιουργίας, θέλοντας να αναδείξουμε στον μέγιστο βαθμό πως ακόμη και από μια μικρή πόλη όπως η δική μας μπορεί να γεννηθεί κάτι πολύ μεγάλο και κάτι το  διαφορετικό.
Κάθε μπύρα που παράγεται συλλαμβάνει μια γεύση, μια εποχή, μια στιγμή στο χρόνο. Όταν ξεκινήσαμε, αρχίσαμε να μεταμορφώνουμε τα πρότυπα της γεύσης και να εμπλουτίζουμε τις στιγμές των γύρω μας. Σήμερα, καθώς η μπύρα μας πωλείται σε όλη τη χώρα, ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος.  Να είναι η παρεΐστικη μπύρα που ονειρευτήκαμε και την παράξαμε από την αρχή!

button icon

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

7:30 π.μ. - 3:30 μ.μ.

Τρίτη

7:30 π.μ. - 3:30 μ.μ.

Τετάρτη

7:30 π.μ. - 3:30 μ.μ.

Πέμπτη

7:30 π.μ. - 3:30 μ.μ.

Παρασκευή

7:30 π.μ. - 3:30 μ.μ.

Σαββάτο

8:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop