Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Ξεκινήσαμε από τα Ιωάννινα μια εταιρία αμιγώς οικογενειακή και την εξελίξαμε σε μία από τις μεγαλύτερες πτηνοτροφικές επιχειρήσεις της Ελλάδας στον τομέα της παραγωγής και της παστερίωσης αυγών, καθώς και της παραγωγής εδαφοβελτιωτικού.
Για πάνω από 50 χρόνια, με αφοσίωση στη δουλειά μας και σεβασμό στον καταναλωτή, προσφέρουμε σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό, φρέσκα αυγά από κότες ταϊσμένες με αγνές πρώτες ύλες.
Φροντίζουμε οι κότες να ζουν σε ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξή τους και για την παραγωγή των αυγών. Όραμά μας από την ίδρυσή μας έως και σήμερα παραμένει η ισορροπημένη διατροφή των Ελλήνων με τροφές υψηλής διατροφικής αξίας. Σε αυτές τις τροφές, το αυγό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο.
Εφαρμόζοντας τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ελέγχους σε κάθε στάδιο της παραγωγής, χτίζουμε μέρα με τη μέρα μία σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές. Για εμάς καινοτομία αποτελεί η πιστή αφοσίωση στην παράδοση με χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας στα τρόφιμα.
Όλοι μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για διαρκή βελτίωση των πρακτικών μας, τη δημιουργία νέων προϊόντων, ακολουθώντας παράλληλα τις αρχές της Αειφόρου Ανάπτυξης, με απόλυτο σεβασμό στο Περιβάλλον, τα Πτηνά και τον Άνθρωπο.

button icon

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop