Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία «ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΑ ΘΩΜΑ ΙΩΒ ΜΑΛΑΚΑΣΗ Α.Ε.», με το διακριτικό τίτλο Ιώβ Μαλακάσης, παράγει σαλάμι και λουκάνικα Λευκάδος και έχει τις ρίζες της πίσω στη μεταπολεμική περίοδο. Είναι μια μικρή τοπική οικογενειακή επιχείρηση που παράγει το σαλάμι και το λουκάνικο Λευκάδος από το 1952.
Το 2016 – 2017 η εταιρεία κατασκεύασε εξολοκλήρου νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, που εναρμονίζονται με τη νομοθεσία και τις απαιτήσεις του κλάδου. Η μονάδα, κατασκευάστηκε σε ιδιόκτητο γήπεδο, στη Θέση Βουρλάκι Κατούνας και σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από την πόλη της Λευκάδας.
Για την παραγωγή των προϊόντων μας, χρησιμοποιούμε, φρέσκα ελληνικά χοιρινά, τα οποία επιλέγουμε μετά από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και παρασκευάζουμε τα προϊόντα μας τηρώντας τους κανονισμούς ποιότητας και ασφάλειας που ορίζονται από την ευρωπαϊκή ένωση.
Οι νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας μάς δίνουν τη δυνατότητα, την άνεση και την ευελιξία να παράγουμε τα προϊόντα μας με ασφάλεια, αλλά και με τον παραδοσιακό ιδιαίτερο τρόπο που απαιτείται. Ειδικά το σαλάμι Λευκάδος χρειάζεται ιδιαίτερη διαδικασία για να παραχθεί και να πάρει τη χαρακτηριστική του γεύση και άρωμα. Πραγματοποιούμε ποιοτικούς, αλλά και γευστικούς ελέγχους σε όλες τις παρτίδες των προϊόντων μας για να είμαστε σίγουροι ότι το καταναλωτικό κοινό μας έχει πάντα την ίδια γεύση και ποιότητα στο τραπέζι του.

Υποκ/μα Λιανικής

  • Δημ. Γολέμη 24 & Ζαμπελίων (ανατολική παραλία), Λευκάδα 31 110, Τηλ.: 26450 25199

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop