Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Τα ζυμαρικά ΗΛΙΣ, παράγονται από το 1996, σ’ έναν χώρο υπερσύγχρονων προδιαγραφών στους Κάτω Ταξιάρχες Ζαχάρως στο Ν. Ηλείας επί της Ε.Ο Πύργου-Κυπαρισσίας. Παραδοσιακά ζυμαρικά θεωρούνται οι χυλοπίτες, τα λαζάνια, ο τραχανάς, το κριθαράκι…ως πιο γνωστά, ενώ η γκάμα περιλαμβάνει πάνω από 50 κωδικούς γεύσεων και σχημάτων, ολικής άλεσης, ζυμαρικά με λαχανικά, κ.ά σε διάφορα σχέδια και γεύσεις, όπου όλα παρασκευάζονται με βάση το σιμιγδάλι, τα αυγά και το γάλα.
Είμαστε μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών φυσικής αποξήρανσης που αντλεί έμπνευση και γνώση από τις πανάρχαιες παραδόσεις του τόπου μας. Η ιστορία μας, οι ανώτερες πρώτες ύλες και η εμπειρία που φτάνει σε μας από γενιά σε γενιά δίνουν τη βάση για να δημιουργήσουμε τα καλύτερα ίσως ελληνικά παραδοσιακά ζυμαρικά τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός σύγχρονου τρόπου ζωής.
Σαν εταιρία ενθαρρύνουμε την πρωτοβουλία, τη δημιουργικότητα, την εξωστρέφεια και την καινοτομία, και επιδιώκουμε με πάθος να διακρινόμαστε σε ό,τι κάνουμε. Χάρη στην κουλτούρα που έχουμε διαμορφώσει, σεβόμενοι πάντα την παράδοση και στηριζόμενοι σε αυτονόητες για εμάς αξίες όπως εκείνες του επαγγελματισμού και της τιμιότητας, καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων μας, των προμηθευτών μας και της ελληνικής αγοράς.
Πλέον η ΗΛΙΣ αναπτύσσεται δυναμικά. Όντας πολύ περήφανοι γι`αυτήν, στόχος μας είναι να αναπτυχθούμε και να επεκταθούμε ακόμα περισσότερο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, με δέσμευση πάντα για ποιοτικό ελληνικό προϊόν στο τραπέζι σας.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ
  • Τηλ. (+30) 210 2816 389

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 π.μ. - 2:30 μ.μ.

Τρίτη

8:00 π.μ. - 2:30 μ.μ.

Τετάρτη

8:00 π.μ. - 2:30 μ.μ.

Πέμπτη

8:00 π.μ. - 2:30 μ.μ.

Παρασκευή

8:00 π.μ. - 2:30 μ.μ.

Σαββάτο

8:00 π.μ. - 2:30 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop