Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Στα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ με σεβασμό προς τον τελικό καταναλωτή συνεχίζουμε εδώ και πολλά χρόνια την παράδοση της ποιότητας. Στη διαρκή μας προσπάθεια για το καλύτερο, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών από 100% σιμιγδάλι επιλεγμένου σκληρού σιταριού της μητρικής μας εταιρείας «ΜΥΛΟΙ ΠΑΝ. ΔΑΚΟΥ». Έτσι επιλέγοντας «ΗΛΙΟΣ» γνωρίζετε ότι επιλέγετε 100% ελληνικά ζυμαρικά που παρασκευάζονται από «επώνυμο», υψηλής διατροφικής αξίας σιμιγδάλι.
Τα γραφεία της εταιρείας, οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις και οι αποθήκες είναι ιδιόκτητες και βρίσκονται στο 11ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Αττικής, σε κομβικό σημείο της Αττικής Οδού (έξοδος 8) με την Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας.
Όραμά μας είναι η διαχρονική ταύτιση του ονόματός μας με προϊόντα από τα οποία οι πελάτες θα μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι. Για το σκοπό αυτό επιλέγουμε με αίσθημα ευθύνης τις πρώτες μας ύλες, φροντίζουμε οι συνθήκες παραγωγής, αποθήκευσης και μεταφοράς των προϊόντων να είναι σύμφωνες με την διεθνή πρακτική, επενδύουμε στην ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού μας, ενώ παράλληλα έχουμε αναπτύξει και εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων κατά ISO 22000:2018 που περιλαμβάνει τις δραστηριότητες από την παραλαβή του σιμιγδαλιού και των βοηθητικών υλών μέχρι την διακίνηση των προϊόντων που παράγουμε.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τρίτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τετάρτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Πέμπτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Παρασκευή

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop