Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η επιχείρηση ¨Χρήστος Γ. Καμπούρης¨ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς, η οποία ασχολείται με την παραγωγή, επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία βρώσιμης (επιτραπέζιας) ελιάς. Οι ποσότητες που διακινούνται στο εσωτερικό και στο εξωτερικό από την επιχείρηση προέρχονται από τους ιδιόκτητους ελαιώνες μας, καθώς επίσης και από άλλες περιοχές της χώρας, ύστερα από προσωπική επιλογή για όλους τους τύπους της ελιάς. Η χρόνια συνεργασία μας με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα μας δίνει την δυνατότητα άριστης  ποιοτικής επιλογής του προϊόντος.
Η προσωπική μας ενασχόληση με όλα τα στάδια εγγυάται την απόλυτη και άριστη ποιότητα. Η ποιοτική διαλογή είναι ένα από τα κύρια πλεονέκτηματα, σεβόμενοι την παράδοση της επιχείρησής μας.
Η πενηντακονταετής πορεία της επιχείρησης δίνει το έναυσμα στο νεότερο μέλος της οικογένειας, Χρήστο Καμπούρη του Γεωργίου, να συνεχίσει την δραστηριότητα δυναμικά, εναρμονισμένα πλέον, στα καινούρια δεδομένα και τις σύγχρονες προοπτικές, ώστε η επιχείρηση να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις του τομέα της διατροφής.
Η προσωπική μας ενασχόληση μας δίνει την δυνατότητα της άμεσης εξυπηρέτησης των πελατών μας και της πλήρους ανταπόκρισης στις ανάγκες τους. Οι προοπτικές που ανοίγονται στον χώρο των τροφίμων στο εσωτερικό και το εξωτερικό μας αναγκάζει να δημιουργούμε καινούρια προϊόντα με βάση την ελιά, που ανταποκρίνονται στις καταναλωτικές προτιμήσεις των πελατών μας.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

9:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Τρίτη

9:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Τετάρτη

9:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Πέμπτη

9:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Παρασκευή

9:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Σαββάτο

10:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed



Top