Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Όλα ξεκίνησαν από το μεράκι, το πάθος και την τέχνη του παππού Σωτήρη Μπίνα, του ιδρυτή και εμπνευστή του εργαστηρίου μας.
Με καταγωγή από την ορεινή Σαμαρίνα Γρεβενών, εγκαταστάθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Εδώ καταπιάστηκε με την τέχνη που γνώριζε καλύτερα από καθετί: να φτιάχνει τραχανά με όλη του τη μαεστρία και όλα τα μυστικά.
Σήμερα, εμείς τα παιδιά και τα εγγόνια του, έχουμε αναλάβει το δύσκολο έργο της συνέχισης της παράδοσης, παρασκευάζοντας τα εξειδικευμένα προϊόντα μας σε περιορισμένες ποσότητες, με τα πιο αγνά υλικά της θεσσαλικής γης, χωρίς χρωστικές και συντηρητικά: τραχανά, χυλοπίτες, χυλοπιτάκι, κριθαράκι, κουσκούς , βίδες.
Επειδή όμως οι γευστικές και διατροφικές ανάγκες της εποχής είναι πιο απαιτητικές, παντρέψαμε την παράδοση με την σύγχρονη κουζίνα, δημιουργώντας νέες μοναδικές γεύσεις στα ζυμαρικά μας, αυξάνοντας τη διατροφική τους αξία. Ταλιατέλες, σούπες, κουσκούς από φρέσκα λαχανικά (σπανάκι, πιπεριά Φλωρίνης, ντομάτα, παντζάρι, τσουκνίδα) αλλά και έτοιμα μίγματα.
Με γνώμονα τη σύγχρονη γυναίκα που δεν έχει χρόνο, όμως θέλει να δώσει στα παιδιά της τα καλύτερα, δημιουργήσαμε την παιδική σειρά ζυμαρικών Σαμαρίνα με ακόμη μεγαλύτερο μεράκι.
Μέσα στα τόσα χρόνια ζωής του εργαστηρίου μας , σκοπός παραμένει η αφοσίωση στην παράδοση και η διατήρηση της ποιότητας.

button icon

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop