Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Στη δυτική Φθιώτιδα δίπλα στη κοιλάδα του Σπερχειού, ανάμεσα στη διαδρομή Λαμίας-Καρπενησίου βρίσκεται ένα μικρό χωριό, η Πτελέα. Εκεί βρίσκεται η έδρα της μελισσοκομικής μας μονάδας “Η Άγρια Μέλισσα”.
Διατηρούμε χίλια και πλέον παραγωγικά μελίσσια που μεταφέρουμε σε όλη την Ελλάδα. Εκμεταλλευόμαστε την πλούσια ποικιλία φυτών και δέντρων που μας προσφέρει η Ελληνική γη και ανάλογα με την εποχή μεταφέρουμε τα μελίσσια μας ώστε να συλλέγουμε διάφορες ποικιλίες μελιού, με αυθεντικές γεύσεις, ποικιλία χρωμάτων και αρωμάτων, πλούσιες σε συστατικά και άριστη ποιότητα. Ακολουθώντας παραδοσιακές μελισσοκομικές μεθόδους παραγωγής του μελιού και των άλλων προϊόντων και γνωρίζοντας πολύ καλά τη θρεπτική τους αξία, φροντίζουμε ώστε να το διαθέτουμε όπως το έφτιαξε η φύση και τα συλλέγουν με αυτό το μοναδικό τρόπο οι μέλισσες.
Στη μελισσοκομική μονάδα μας εκτός από από παραγωγικά μελίσσια διατηρούμε περίπου 1.500 κυψελίδια σύζευξης για την παραγωγή βασιλισσών. Η άριστη ποιότητα όλων των προϊόντων που παράγουμε οφείλεται στην πολύχρονη πείρα μας στο χώρο της μελισσοκομίας. Αυτός είναι ο λόγος που τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν και τα εμπιστεύονται καταναλωτές και μελισσοκόμοι και κερδίζοντας καθημερινά καινούργιους πελάτες και διατηρώντας τους παλιούς.

button icon

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop