Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Hellenic Premium Meat (HPM) δημιουργήθηκε από μία ομάδα ανθρώπων με τεράστια εμπειρία στον χώρου του κρέατος, από τον πρωτογενή τομέα έως το τελικό προϊόν.
Πλαισιωμένη από συνεργάτες καθηγητές τεχνολόγους τροφίμων, ζωοτέχνες και καταξιωμένους σεφ αναδεικνύουμε την αγάπη μας για τα ελληνικά προϊόντα κρέατος.
Η αρχέγονη ελληνική φυλή μαύρου χοίρου, ελληνικές ράτσες προβάτων και επιλεγμένα ελληνικά βοοειδή, γεννημένα και μεγαλωμένα στην Ελλάδα από πιστοποιημένες ελληνικές φάρμες συνθέτουν την εξαιρετική πρώτη ύλη για τα 100% ελληνικά προϊόντα κρέατος ανώτερης ποιότητας της HPM τα οποία παρουσιάζουμε στον καταναλωτή με τα κατοχυρωμένα σήματα μας Grecian Prime, Agnus Greco και Greco Negro.
Steaks και προϊόντα για grill, burgers των οποίων τα ζωικά λιπαρά αντικαταστήσαμε μερικώς με γαλάκτωμα ελαιόλαδου, προϊόντα με κατοχυρωμένες πατέντες γαλακτωμάτων τυριών, προσούτο από πρόβατο και μαύρο χοίρο είναι μόνο μερικά από τα πρωτοποριακά και καινοτόμα προϊόντα που παρουσιάζουμε στο καταναλωτικό κοινό, ευελπιστώντας να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα της ανάδειξης προϊόντων από αμιγώς ελληνικό κρέας ως απάντηση στην παγκοσμιοποιημένη αγορά κρέατος.

button icon

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop