Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας, συνεργασίας αλλά και εμπειρίας με μεγάλους Οίκους προμηθευτών παγκοσμίως συνετέλεσαν στη δημιουργία ενός δυναμικού ομίλου επιχειρήσεων μακροπρόθεσμου χαρακτήρα με 4 στρατηγικούς τομείς: Βιομηχανία Κρέατος, Γενικό Εμπόριο, Foodservice, Logistics.
Η βιομηχανία κρέατος υπήρξε ιστορικά ο κύριος τομέας δραστηριότητας του Ομίλου με τον οποίο όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες παρουσιάσαν σημαντικές συνέργειες. Καθοριστικό ρόλο κατέχει και ο τομέας του γενικού εμπορίου προσδίδοντας ιδιαίτερη δυναμική και πλεονεκτήματα στον Όμιλο.
Η Sabi food service, με την πιο ολοκληρωμένη γκάμα στην Ελλάδα, στηρίζει τους επαγγελματίες της εστίασης όχι μόνο με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, αλλά και συμβουλευτικά, με αναγνωρισμένους chefs, για καινοτόμα και κερδοφόρα προϊόντα, καθώς και για το “στήσιμο” του μενού.
Η Bikas Logistic Services είναι το τμήμα της Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας που σχεδιάζει, υλοποιεί και ελέγχει την αποδοτική και αποτελεσματική ροή και αποθήκευση των προϊόντων, υπηρεσιών, και των σχετικών πληροφοριών από το σημείο προέλευσής τους ως το σημείο κατανάλωσής τους, ώστε να εξασφαλίζει τη μέγιστη ικανοποίηση των συνεργατών του καναλιού εφοδιασμού, πού μπορεί να είναι προμηθευτές, μεσάζοντες, εταιρείες παροχής υπηρεσιών Third Party Logistics (3PL), και πελάτες.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Logistics

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εισαγωγές

Εξαγωγές

Ιδιωτική Ετικέτα

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop