Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η ιστορία της GORME COFFEE ξεκινάει το 2013, από τον κο Πρασσά Γεράσιμο στο Αγρίνιο με όπλο την εμπειρία, την θέληση και την αγάπη του για τον καφέ. Βασιζόμενος σε εμπεριστατομένη μελέτη της αγοράς, λόγω των πρόσφατων δυσχερών οικονομικών εξελίξεων, αποφάσισε να ιδρύση την εταιρεία με στόχο να προσπεράσει τους μεσάζοντες και να διαθέσει υψηλής ποιότητας προιόντα με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος ώστε να μεταφερθεί το οικονομικό όφελος στον τελικό πελάτη.
Η επιχείρηση πλέον έχει επεκταθεί σε περισσότερους από 10 νομούς στην Ελλάδα και με την συνεχόμενη διαφημιστική τις προβολή στις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου, σε κλαδικά περιοδικά αλλά και διαδικτυακά παρουσιάζει ραγδαία ετήσια αύξηση στις πωλήσεις των προιόνων της. Σύμφωνα με το αναπτυξιακό πλάνο της επιχείρησης που έχει υιοθετηθεί από το ξεκίνημά της, το 2014 μετεγκαταστάθηκε σε καινούργιες κτιρικές εγκαταστάσεις και από το 2015 ξεκίνησε η αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού με παράλληλα την ενσωμάτωση νέων προιόντων. Σταθερή παραμένη η επιλογή ποιοτικών πρώτων υλών (ποικιλίες καφέ) από πιστοποημένες φάρμες Βραζιλίας και Κεντρικής Αμερικής με κύριο προμηθευτή την φάρμα Monte Allegre όπου ετήσια προμηθευόμαστε ποικιλίες speciality coffee για την πραγωγή των προιόντων.
Βασικές προτεραιότητες και αρχές της GORME COFFEE είναι οι χαμηλές τιμές πώλησης, η υψηλή ποιότητα προιόντων, η ενδυνάμωση της με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, η ποικιλία προιόντων για τον επαγγελματία, αλλά και η επέκταση της σε όλο τον Ελλαδικό χώρο με τοπικούς αντιπροσώπους σε κάθε νομό.
Στην Gorme Coffee επιλέγουμε προσεκτικά και σχολαστικά τις κορυφαίες ποικιλίες καφέ (speciality coffee) από φάρμες που διαθέτουν πιστοποιήσεις και βρίσκονται στις καλύτερες τοποθεσίες της Βραζιλίας και της Κεντρικής Αμερικής.
Η επεξεργασία (καβούρδισμα και συσκευασία) του καφέ γίνεται με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και με τους πιο αυστηρούς Ελέγχους Διασφάλισης Ποιότητας.
Στην Gorme Coffee πιστεύουμε ότι το κύρος και η φήμη μας εξαρτάται από την καθημερινή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες- συνεργάτες μας.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τετάρτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Παρασκευή

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εισαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop