Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Το 1993 ο Χρήστος και ο Κυριάκος Γαρδίκης ίδρυσαν την εταιρεία “ΓΑΡΔΙΚΗΣ” με σκοπό να αντιπροσωπεύσουν και να διαθέσουν στην αγορά της Β. Ελλάδας προιόντα του τόπου καταγωγής τους και πιο συγκεκριμένα του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου (κρασί – ούζο – τσίπουρο).
Η προσπάθεια καρποφόρησε και με το πέρασμα των χρόνων η άνοδος της εταιρείας ήταν ραγδαία, το όραμα των ιδρυτών της σε συνάρτηση με την ανταπόκριση των πελατών, ώθησαν την εταιρεία στη δημιουργία Ποτοποιίας και στην παραγωγή προιόντων όπως Ούζο – Τσίπουρο – Κονιάκ – Λικέρ – Ρακόμελο σε διάφορους κωδικούς και συσκευασίες, καθώς και στη δημιουργίας μιας πρότυπης μονάδας εμφιάλωσης οίνου που η γκάμα της περιλαμβάνει Λαϊκά κρασιά, – κρασιά Πολυτελείας (Ο.Π.Α.Π. – Ο.Π.Ε.), Νάμα και Μαυροδάφνη, Ασκούς, Νταμιτζάνες κ.α. σε πολλές συσκευασίες, για την πλήρη κάλυψη των αναγκών της αγοράς.
Η συνεχόμενη άνοδος της εταιρείας “ΓΑΡΔΙΚΗΣ” είναι αποτέλεσμα της ιδιαίτερης έμφασης που δίνεται στο εμπορικό της κομμάτι, η συνεχής οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, καθώς και η πίστη των ιδρυτών της γι’ αυτό που κάνουν. Επίσης σε αυτό συντελούν η ποιότητα, η μεγάλη γκάμα των προιόντων της, οι αυστηροί και συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι, οι ασυναγώνιστες τιμές με βάση την τιμολογιακή της πολιτική, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, ο ευέλικτος διακανονισμός σε σχέση με το χρηματο-οικονομικό και φυσικά το κυριώτερο, η ευχαρίστηση που προσφέρουν τα προιόντα “ΓΑΡΔΙΚΗΣ” στον τελικό καταναλωτή.
Οι παραγγελίες έρχονται στην εταιρεία από ένα δίκτυο έμπειρων πωλητών και επιθεωρητών πωλήσεων, ειδικευμένων στο χώρο του ποτού, οι οποίοι σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα (κύκλος 20 ημερών) επισκέπτονται τους πελάτες της. Η διάθεση – διακίνηση των προιόντων, γίνεται άμεσα με τα ιδιόκτητα φορτηγά της, καλύπτοντας όλη τη Β. Ελλάδα.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop