Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρία Γαλανός Α.Ε. ιδρύθηκε πριν από 52 περίπου χρόνια στην περιοχή της Έδεσσας του Ν. Πέλλας και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πτηνοτροφικές επιχειρήσεις στη Β. Ελλάδα και απασχολεί περί των 30 ατόμων.
Τα κοτόπουλα ΓΑΛΑΝΟΣ διαφέρουν από τα υπόλοιπα κοτόπουλα γιατί όχι μόνο εκτρέφονται κάτω από τις ιδανικές συνθήκες αλλά και γιατί έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη διατροφή τους. Διατρέφονται αποκλειστικά με φυτικές τροφές, ενώ η τροφή, στο σύγχρονο μύλο που διαθέτει η επιχείρηση, αποστειρώνεται και πελλετοποιείται πριν δοθεί για κατανάλωση στα ορνίθια.
Επίσης η εταιρία  μας παράγει και μια γκάμα με κρεατοσκευάσματα, μερικά εκ των οποίων είναι, τηγανιές, εξοχικά, μπιφτέκι κοτόπουλο, σουτζουκάκια, μεξικάνικο  κατσαρόλας, Gordon bleu, nuggets, παιδάκι κότας, πίτσα κοτόπουλο, κ.α.
Εκτός όμως από το συμβατικό κοτόπουλο, η ΓΑΛΑΝΟΣ Α.Ε. παράγει και με ιδιαίτερη περηφάνια, σας παρουσιάζει το νέου τύπου κοτόπουλο, το κοτόπουλο «φυτοάρωμα».
Είναι ένα κοτόπουλο που παράγεται κάτω από ειδικές συνθήκες εκτροφής και διατροφής, σε συνεργασία της επιχείρησης ΓΑΛΑΝΟΣ Α.Ε. με ερευνητική ομάδα του Τμήματος Κτηνιατρικής και της Επιτροπής Ερευνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διατρέφεται με μείγμα τροφών αποκλειστικά φυτικής προέλευσης, στο οποίο συμμετέχει πρόσμειγμα αρωματικών φυτών για την αναβάθμιση της ποιότητας και της γεύσης του.
Το κοτόπουλο «φυτοάρωμα» έχει όλα τα θρεπτικά συστατικά του συνηθισμένου κοτόπουλου (πρωτεΐνες, βιταμίνες κτλ.), αλλά επιπλέον, περισσότερα ω-3 λιπαρά οξέα (ωφέλιμα για την υγεία του ανθρώπου) και διακριτική γεύση που το κάνει ευχάριστο στον καταναλωτή. Τέλος, έχει λιγότερο λίπος ικανοποιώντας τις σύγχρονες διαιτητικές απαιτήσεις.
Επίσης, υπάρχει και το κοτόπουλο «Καλαμπόκι» το οποίο η κύρια πηγή τροφής αποτελεί το καλαμπόκι δίνοντας στα κοτόπουλα ένα κίτρινο χρώμα και μια μοναδική γεύση στο κρέας του.

Πρατήριο

  • Εγνατίας 9 & Δημοκρατίας 3, Έδεσσα, τηλ. 2381 025000

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Λιανική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop